Korrespondenterne

Korrespondenterne er et bureau specialiseret i udlandsjournalistik. Med et netværk bestående af flere end 40 freelancekorrespondenter i 32 lande, har Korrespondenterne fingeren på pulsen kloden rundt og kan tilbyde nærværende, troværdig formidling af globale emner. For os er udlandet vores hverdag, og vi arbejder på tværs af regioner og kontinenter, fordi det 21. århundredes problemstillinger er grænseløse.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 2 evalueringer)

Kommende kurser

Krigen mod journalister – kursus i Kairo og Istanbul

Forår 2018

Over hele verden må journalister ruste sig i kampen mod undertrykkende regimer. For at bevare deres uafhængighed og sikkerhed anvender de nye teknologier og medier til egen fordel. Mød journalisterne, lær om deres metoder og besøg to frontlinjer i forsvaret af journalistikken – Kairo og Istanbul. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Kairo-Istanbul
Dage:
8 dage
Pris:
21.000 kr. + moms | PU-støtte: 10.000 kr.

Lær at producere Virtual Reality-journalistik

Efterår 2017

På kurset gennemgår vi VR-journalistikkens muligheder, og du får lov til at prøve kræfter med at skabe din egen VR-produktion under kyndig, teknisk vejledning. Og så får vi besøg af den amerikanske VR-journalist fra RYOT, Ben Roffee, der deler ud af sin viden og giver feedback på dine produktioner Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1712 København V
Dage:
1 dage
Pris:
3.995 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.