Infomedia

Infomedia hjælper vores kunder med at navigere i et komplekst medielandskab lokalt, regionalt og globalt, og omsætter det kaotiske mediebillede til indsigter, som styrker vores kunders strategiske indsatser på tværs af forretningsområder, markeder og landegrænser.

Hver eneste dag crawler vi hundredetusindevis af medier og finder mere end 3 mio. redaktionelle artikler, som vi leverer til mere end 100.000 virksomheder og organisationer verden over. Vi er et media intelligence powerhouse.

Vi var de første i Norden til at digitalisere det traditionelle presseklip. Fra saks og brun kuvert med posten til at levere medieovervågning digitalt på mail, apps og i portaler.

I dag er den daglige medieovervågningsmail suppleret med avancerede dashboards, omfattende medieanalyser, AI-teknologier og erfarne analytikere og rådgivere, der kan omsætte de mange indsigter til actions, så vores kunder kan skabe resultater.

Vores enorme mængder mediedata, nye digitale teknologier og erfarne specialister gør os til en toneangivende aktør i markedet og en foretrukken strategisk partner for vores kunder.

Kommende kurser

Ikke fundet

Beklager, der er ingen kurser under denne søgning.