Hearken Northern Europe

Hearken Logo

Hearken Northern Europe er en europæisk gren af den amerikanske metode- og techvirksomhede Hearken Inc, der siden 2015 har hjulpet medier med at styrke deres brugerinddragelse i journalistikken. Vi står bag metoden Public-powered Journalism, der skriver sig ind i den bredere bevægelse inden for Engaged Journalism, som har til mål at facilitere fællesskaber, dialog og dybere engagement hos sine brugere.
Public-powered journalism er en metode til at invitere brugerne systematisk ind i den redaktionelle proces helt fra pitch-stadiet ved at behandle dem som nysgerrige medskabere frem kommenterende forbrugere.
Vores ydelser omfatter tech-platformen Engagement Management System, guide- og casematerialer samt inspiration og rådgivning inden for redaktionelle fortællegreb, workflow, promovering, loyalitetsopbygning, indtjening, databehandling og analyse.
Hearken Northern Europe blev etableret i foråret 2019 som et dansk selskab i et joint venture mellem Hearken Inc. og det danske, publicistiske investeringsselskab FST Growth.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 3 evalueringer)

Kommende kurser

Inspirationsboost: Engaged Journalism

Forår 2021

Kom med til en inspirationsdag med danske og internationale eksempler på inddragende journalistik, der tager brugerengagementet et spadestik dybere. Eksemplerne viser ofte nye veje til at skabe konstruktiv dialog, nye indtjeningskilder, højere betalingsvillighed, loyalitet og tillid. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2400 Kbh. NV
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
2.500 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.

En holdbar strategi for brugerinddragelse

Forår 2021

Det er en avanceret kunst at bringe brugerne tættere på journalistikken, så det giver langvarig værdi. Kurset er for dig, der ønsker metode og strategi til at udvikle brugerinddragelsesprojekter, som står klart nok til, at din chef kan have ro i maven. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
5000 Odense
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
7.000 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.

Inspirationsboost: Engaged Journalism

Efterår 2020

Kom med til en inspirationsdag med internationale eksempler på inddragende journalistik, der tager brugerengagementet et spadestik dybere. Eksemplerne viser ofte nye veje til at skabe konstruktiv dialog, nye indtjeningskilder, loyalitet samt tillid og begejstring hos både brugerne og redaktionen. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2400 Kbh NV
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
2.000 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.