Dalberg Media

Dalberg er en konsulent og research virksomhed, der udelukkende beskæftiger sig med global udvikling. Virksomheden blev oprettet i 2001, og har siden da arbejdet på over 1000 globale udviklingsopgaver, herunder primært for FN og nationale udviklingsorganisationer, bl.a. Danida.

Dalbergs mission er at mobilisere effektive svar på verdens mest presserende udfordringer, og at medvirke til at øge levestandarten i verdens udviklingslande. Dalberg har et globalt fodaftryk og tæller udover kontoret i København 14 kontorer rundt om i verden.

For to år siden lancerede Dalberg afdelingen Dalberg Media i København med det formål at styrke den globale offentligheds forståelse af eksisterende udfordringer og tendenser inden for det globale udviklingsparadigme. Porteføljen af projekter består bl.a. i bog- og magasinudgivelser, tv- og dokumentarfilmsproduktioner samt konferencer og oplæg. I august 2017 eksekverede Dalberg Media det store talent program UNLEASH Innovation Lab, hvor 1000 talenter fra 129 forskellige lande kom til Danmark for at arbejde med konkrete løsninger på Verdensmålene.

For mere information, se www.dalberg.com

Kommende kurser

Mød det moderne Afrika: Global udvikling set fra Kenya

Forår 2018

Vi tager til Kenya og besøger det Afrika, der sjældent fortælles om: Danske start-ups og eksporteventyr, et sprudlende erhvervsliv, innovationshubs, ny teknologi og progressive lokale medier, der alle navigerer i et land med vækst og innovation, men også fattigdom, flygtninge og korruption. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Dage:
7 dage
Pris:
31.000 kr. | PU-støtte: 9.100 kr.