Camilla Fuhr Media

Camilla Fuhr Media beskæftiger sig med rådgivning og produktion af journalistik og kommunikation med blandt andet mobilen som værktøj.
Vi tager udgangspunkt i dine behov, forventninger og forudsætninger og
formidler en faglig viden, der er up-to-date.
Derudover har vi specialiseret os i videreuddannelse af fagpersoner i både Danmark og udlandet, hvor vi kombinerer spændende besøg med intensiv indlæring fra inspirerende fagpersoner.
Vi tilstræber altid, at bruge de bedste instruktører og undervisere inden for deres felt og søger altid at kombinere faglig udvikling og internationalt netværk for vores kursister.
Vores kurser er ikke bare tekniske, men lægger også vægt på den journalistisk faglighed. Kurserne er skræddersyede til at takle journalister og kommunikationsmedarbejderes fremtid.
Vi har et solidt netværk i blandt andet Mellemøsten, USA, London og Schweiz og har erfaring med at arbejde i forskellige kulturer og under vanskellige arbejdsforhold.
Alle ophold arrangeres i samarbejde med rejsebureauer, der er medlemmer af Rejsegarantifonden.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 5 evalueringer)

Kommende kurser

Mojo – video med mobilen i London

Forår 2022

Ex-BBC journalisten Mark Egan lærer dig på enkel og let forståeligt engelsk at blive fortrolig med mobilen som journalistisk redskab. Lær at optimere din journalistik og producere professionelle videoer til brug på tv, i webartikler, på sociale medier mv. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
London
Dage:
4 dage
Pris:
21.000 kr. | PU-støtte: 7.800 kr.

Mojo – Mobile Journalism med mobilen – København

Efterår 2021

Mojo - mobile journalism. Kom med på denne fire dages intensive masterclass og få helt styr på fortællinger på mobilen. Kurset gør dig i stand til på egen hånd at planlægge, interviewe, filme, klippe og pakke mindre produktioner til din redaktion - til broadcast, web og sociale medier. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Kbh Centrum
Dage:
4 dage
Pris:
20.000 kr. + moms | PU-støtte: 7.800 kr.

Mojo i London – advanced

Efterår 2021

Bring dine produktioner til next level. Bruger du video i din dagligdag, men vil være endnu bedre til at redigere, filme og få skabt lækre produktioner med blandt andet colorgrading, så er dette kurset for dig. Vi lærer dig at forfine dine produktioner og skabe yderst seværdige videoer. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
London
Dage:
4 dage
Pris:
21.000 kr. | PU-støtte: 7.800 kr.

Video og audio redigering i LumaFusion og LumaFX

Efterår 2021

Vil du lære at redigere i LumaFusion og LumaFX? Vi indfører dig i programmerne, så du får det ind under neglene og er parat til at optimere dine videoproduktioner og klippe på mobil eller computer. Kursusprisen indeholder overnatning. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Dk
Dage:
4 dage
Pris:
20.000 kr. + moms | PU-støtte: 7.800 kr.