Bureau M

Bureau M holder foredrag og underviser om diversitet, ubevidste bias, køn & magt, medierepræsentation m.m.

Bureau M bruger diversitet til at skabe forandringer. Det kan være en kundes ønske ønske om at nå nye målgrupper, udvikle nye produkter eller skabe nye kulturer – eller at sætte tematisk fokus på diversitet. Bureau M tager først og fremmest udgangspunkt i samarbejdspartnerens overordnede strategi og virkelighed: løsningen skal være implementerbar og anvendelig. Bureau Ms arbejde hviler på forskning, men bliver altid konkretiseret og operationaliseret, så jeres virksomhed eller organisation kan flytte det, I gerne vil.

Det teoretiske grundlag i Bureau M er sociologien: at forstå sammenhængen mellem mennesker og samfund.

Den konkrete opgaveløsning benytter sig af metoder fra både antropologien og sociologien og af innovationsværktøjer – feltstudier, deltagerobservation, interviews – som giver en god indsigt i en organisatorisk virkelighed eller en bestemt målgruppe.

Redskaber og metoder fra Design Thinking tages ofte i brug, når der skal udvikles mere konkrete tiltag og løsninger. Styrken ved denne tilgang er mange øvelser involverer slutbrugeren, og derfor hurtigt synliggør om løsningen er værd at satse på.

Kommende kurser

Ikke fundet

Beklager, der er ingen kurser under denne søgning.