Bjerg & Dahl

Bjerg & Dahl er en kursusvirksomhed med speciale i efteruddannelse i udlandet. Vi har et solidt netværk i New Yorks journalistiske start-up miljøer med speciale i digital udvikling. Vores mål er at bringe gode idéer og digitale værktøjer ind i den danske journalistik. Samtidig er det vores ambition at skabe et forum for digitale frontløbere, der i fællesskab kan være med til at udvikle fremtidens danske medier.

Vores kurser er skræddersyede til at takle danske journalisters største udfordringer og baserer sig på kursusledernes egen passion og netværk. Undervisningen er altid en kombination af inspirerende besøg, oplæg og inddragende workshops.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 62 evalueringer)

Kommende kurser

New York: Digital journalistik fra verdens bedste

Efterår 2020

Kom med til New York for at møde de førende og mest innovative digitale medier, og lad dig inspirere af nye journalistiske metoder og platforme. Dette 7-dages kursus giver et grundigt indblik i de nyeste tendenser såsom social video, streaming, chatbots, podcasts, kunstig intelligens og meget mere. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
New York
ME plus:
ME
Dage:
7 dage
Pris:
29.500 kr. + moms | PU-støtte: 9.100 kr.

San Diego: Trumps mur – nationalisme og international immigration

Efterår 2019

Kom med til Trumps grænsemur og Mexico og mød migranter, grænsepoliti, Trump-vælgere, NGO'er og lokale medier. Få dyb forståelse af det politiske fokus på immigration både i USA og i Europa gennem oplæg, diskussioner og workshops og kom hjem med inspiration og friske idéer til at dække immigration. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
USA
Dage:
7 dage
Pris:
30.000 kr. + moms | PU-støtte: 9.100 kr.

New York: Mød den digitale journalistiks frontløbere

Forår 2018

Kom med til New York for at møde de mest innovative digitale medier og lad dig inspirere af nye journalistiske metoder og platforme. På dette 7-dages kursus får du et grundigt overblik over de nyeste tendenser og konkrete idéer til projekter, du kan gå videre med på dit eget medie. Vi skal møde både Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
New York, USA
Dage:
7 dage
Pris:
30.000 kr. + moms | PU-støtte: 9.100 kr.

Lær af de bedste: Digitale frontløbere kommer til Danmark

Forår 2018

Den digitale journalistik flytter sig hurtigt mellem platforme og nye formater. Vi henter undervisere ind fra nogle af de førende digitale medier og institutter i verden -Vice Media, New York Times og New York University, så du får indsigt i de nyeste tendenser, og hvordan du kan være med til at for Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København
Dage:
3 dage
Pris:
13.000 kr. + moms | PU-støtte: 3.900 kr.

New York kommer til Danmark: De nyeste tendenser i den digitale journalistik

Forår 2017

Med undervisere fra New York giver vi dig indsigt i, hvad du skal holde øje med, og hvordan du kan være med til at forme den danske medievirkelighed. Den digitale journalistik flytter sig hurtigt mellem platforme og nye formater: Live-video, VR, branded content, glance journalism og data-journos. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1432 København
ME plus:
ME
Dage:
3 dage
Pris:
13.000 kr. + moms | PU-støtte: 3.900 kr.

Digital journalistik: Nye trends fra New York

Efterår 2016

Tag med til New York i syv dage og få en grundig indføring i digital journalistik med særlig fokus på sociale medier. Kurset består af oplæg, workshops og besøg på medier som Vice, NYtimes, Buzzfeed og Quartz, der vil give inspiration til jeres eget journalistiske arbejde, så I kan være med til at forme den danske digitale omstilling. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
New York, NY 10002
Dage:
7 dage
Pris:
30.000 kr. + moms | PU-støtte: 9.100 kr.

New York – Lær digital journalistik fra verdens førende medier

Forår 2016

Kom med til New York og bevæg dig i en underskov af nye journalistiske metoder, som i højere grad end nogensinde før tegner fremtidens journalistik på alle platforme. På dette 7-dages kursus vil du få en grundig indføring i digital journalistik med særlig fokus på sociale medier. Kernen i kurset vil være at inspirere jer til at tage redskaber og idéer fra New York med hjem til jeres eget arbejde. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
New York, New York
Dage:
7 dage
Pris:
28.000 kr. | PU-støtte: 9.100 kr.