Workflow: Justering og fritlægning af billeder i Photoshop

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2300 København S
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
6.000 kr. | PU-støtte: 1.560 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 88 evalueringer)

På dette udvidede kursus i Photoshop lærer du at arbejde professionelt med farvejusteringer, fritlægninger af motiver og redigering af billeder i Camera Raw og Adobe Photoshop CC. Kurset er udviklet i samarbejde med flere forlag og magasiner, der dagligt arbejder med mange krævende billeder. Du lærer på kurset om justering af billeder, og hvordan du kan fjerne/forbedre dine billeder – herunder at fritlægge dele af et billede, så du kan præsentere dine produkter på en hvid baggrund (uden en forstyrrende baggrund) og evt. lade dele af billedet gå uden for en ramme og væk fra de firkantede kasser, som ellers vil dominere layoutet. Du lærer også om automatisering af forskellige processer, at lave en Action til at gentage de kedelige ting i Photoshop, og oprette en Batch, der kan køre din Action på en hel mappe af billeder.

Form og formål: Kurset er kort, intensivt og med max. 4 deltagere pr. hold – giver max. indlæring. På kurset lærer du at arbejde i et mere præcist workflow, der sikrer et professionelt resultat og mere effektive arbejdsgange. Efter kurset kan du arbejde mere effektivt med farvejusteringer og fritlægninger af motiver.

Henvender sig til: Journalister, fotografer, grafiske designere, bladtegnere, web-designere, webudviklere, ledere inden for presse og kommunikation, kommunikationsmedarbejdere og andre formidlere. Deltagelse på kurset forudsætter grundlæggende kendskab til Photoshop.

Der vil være mulighed for at inddrage egne opgaver og problemstillinger på kurset.