WordPress grundkursus: Hjemmesider uden kodning (København)

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København Ø
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 60 evalueringer)
Efterår 2018

Max. 4-6 deltagere

WordPress grundkursus: Hjemmesider uden kodning

Indhold: På dette grundkursus lærer du at arbejde med WordPress. Vi gennemgår hele vejen fra køb af webhotel og installation til de endelige finpudsninger af din hjemmeside. WordPress er let at bruge, og du kan uden at kende til koder lære at oprette og producere et professionelt website eller din egen nyhedsblog. På kurset arbejder vi med følgende emner:

  • intro til webdesign, grundlæggende webteknologier og begreber
  • installere og opsætte WordPress, så du kan arbejde med din egen hjemmeside på kurset
  • præsentation af grundtemaer (= design), installere et tema og lave nogle små tilrettelser
  • navigation med brugervenlige menuer og undermenuer
  • indsætte tekster: Oprette nyhedssider og oprette blogindlæg
  • indsætte billeder og videoer
  • ekstra funktioner – fx. kontaktformular og søgemaskinefunktioner (SEO).

Deltagelse på kurset forudsætter ingen kendskab til webdesign eller kodning. På kursusdagene vil der være klasseundervisning med praktiske øvelser med udgangspunkt i dine ønsker til egen hjemmeside.

Kursusmaterialet er en omfattende e-bog om WordPress og danske online videoer  – dvs. at du efter kurset hjemmefra kan supplere eller følge op på kursusdagene.

OBS: Flere byer og kursusdatoer fås ved henvendelse på 27144300

Undervisere

Mikael Møller

Jeg har arbejdet med kommunikation og markedsføring i mange år. Jeg startede med et par år som salgs- og marketingelev. Senere har jeg taget en kandidatgrad i kommunikation med fokus på online kommunikation.

Min interesse og fokus ligger på digital marketing, og jeg har arbejdet med mange forskellige aspekter af dette. Jeg har været webmaster og online projektleder gennem flere år på Københavns Universitet. Jeg har arbejdet for online marketing bureauer i både USA, Spanien og Danmark, og er nu freelancer og har både større og mindre projekter inden for hjemmesideoptimering, content, SEO m.m. Jeg underviser hos Jensens Kurser i bl.a. SEO, digital markedsføring og WordPress.

Jeg elsker at lærer nyt omkring online marketing og har flere hjemmesider selv, hvor jeg kontinuerligt tester og afprøver nye ting, og bl.a. også deler mine erfaringer med andre gennem blogs m.m.