WordPress for begyndere

Startdato:
Udbyder:
Sted:
9220 Aalborg
Dage:
2 dage
Pris:
6.800 kr. | PU-støtte: 1.560 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 88 evalueringer)
Forår 2016

Max. 4 deltagere

WordPress for begyndere

Indhold: På dette kursus i WordPress for begyndere lærer du at arbejde med WordPress, der er et populært og gratis program til at oprette og håndtere blogs og hjemmesider. Med WordPress er der adgang til og evt. at købe ekstra funktionalitet og designskabeloner. WordPress er let at bruge, og kursisterne kan uden at kende til koder lære at oprette og producere et professionelt website og blog.

  • Intro til webdesign og WordPress: Vi starter med at installere og opsætte WordPress, så du arbejder med din egen hjemmeside på kurset og på din computer derhjemme
  • Præsentation af systemets udvalg af grundtemaer (= design) og gennemgang af et af de mest brugte WordPress-temaer
  • Indsætte tekster: Oprette sider og blogindlæg
  • Indsætte billeder og videoer
  • Ekstra funktioner; indsætte plugins og Widgets. På kurset lærer du at installere en kontaktformular og søgemaskinefunktioner (SEO)

Form og formål: Kurset er intensivt med oplæg og hands-on med mange praktiske øvelser. Med max. 4 deltagere pr. hold er der tid til at følge op på dine øvelser og inddrage relevante opgaver fra din arbejdsplads. Vi stiller de nødvendige computere og webhotel til rådighed for dig under selve kurset. Det er målet, at du lærer at installere, indstille og blive fortrolig med brugergrænsefladen og de grundlæggende funktioner i WordPress.

Udbytte: Kurset er på 2 dage, så vi er sikre på, at du efter kurset har din egen blog eller hjemmeside med eget indhold, video og billeder kørende på internettet. Deltagelse på kurset forudsætter ingen kendskab til webdesign eller kodning. For at oprette og redigere hjemmesiden kræves kun internetadgang.