Webdesigner – hvilke værktøjer

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2200 København N
Dage:
1 dage
Pris:
3.000 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 9 evalueringer)
Forår 2019

Software bliver lettere og lettere at lære. Så det drejer sig måske først og fremmest om at vælge den rigtige software, og grundprincipperne. Så kommer resten af sig selv. Måske ved hjælp af et par Youtubevideoer.

Skal du som webdesigner vælge AdobeXD, Sketch, Powerpoint, NinjaMock eller måske Photoshop.

Det kommer måske an på projektet, men ligesåmeget er det styret af, hvad du synes fungerer bedst.

Et webprojekt er typisk en dialog mellem udvikler(e) og designer/indholdsskabere.

Der er udviklet en hel stribe værktøjer til at skabe webdesign. Webdesign der skal bruges i udviklingsfasen. Både til udviklerteamet og til brugerundersøgelser.

På denne dag kigger vi på hvilke værktøjer der passer til processerne.

Vi går i dybden med AdobeXD og Ninjamock. De andre programmer spejler vi op af disse. Programmerne er intuitive og lette at lære, så vi når det hele på en dag.

Undervisere

Bo Sørensen

Bo Sørensen er en garvet underviser og en garvet grafisk designer. Han driver firmaet Pixel og Papir, der forener digital og analog kommunikation. Så kærligheden er der både til papiret og til skærmen.

Foruden at lave effektiv kommunikation til både papir og skærm underviser Bo Sørensen. Det er en så vigtig del af en kommunikation – at kunne formidle viden.

Bo Sørensen underviser mange forskellige steder: Grafikere på DMJX, kommunikationsfolk på længere kurser hos IT-Kompetence, mediegrafikere elever på Next.

Den grafiske virksomhed er ligeså omfattende: Bryggeriforeningen, Dansk Golf Union, Erhvervsstyrelsen, Danske Lægestuderendes Forlag, som får alt fra tryksager, webløsninger, apps og ebøger.

Virksomheden bliver drevet af nysgerrighed for alt det nye, men også en kærlighed til papiret som stadig kan forføre en – både med duft af trykfarve og en følelsen af et fysisk produkt som skærmen ikke helt kan erstatte.

I dag flyver Bo Sørensen desuden drone og arbejder med at automatisere flyvninger.