Web bannere med Photoshop (Aarhus)

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000 Århus C
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 88 evalueringer)
Forår 2021

Lær om Web Banner Design. Effektfulde web bannere og interaktive annoncer er med til at sikre, at du fanger dine brugere og læseres opmærksomhed.

For begyndere og øvede Photoshop brugere.

På kurset får du hands-on viden om, hvordan du producerer effektfulde web bannere i Photoshop til både email, sociale medier, online annoncering og lignende digitale platforme.

Du lærer også at designe animerede bannere og vi analyser GIF-animationer og du lærer en række kreative metoder og værktøjer til effektivt banner design. På kurset bliver du introduceret for nye værktøjer i Photoshop, der automatiserer dit workflow.

Bannere i mange variationer og størrelser bliver en leg, og ændringer har du intet imod – for strukturen har du helt styr på, efter dette kursus.

Lær blandt andet automatisk eksport til mange forskellige formater med ét klik og spar tid i produktionen.

Den certificerede Photoshop instruktør på kurset viser dig også, hvordan du nemt ændrer en video til en GIF-animation, så du f.eks. kan inkludere en videoteaser på din hjemmeside, som skaber blikfang.

Du lærer at opbygge GIF-animationer til forskelligt brug i Photoshop, og du får svar på, hvad der gør en GIF interessant, og hvorfor den er værd at benytte i eksempelvis content marketing.

Vi gennemgår designregler, der sikrer, at dit banner bliver bemærket og får kliks. Du lærer også at producere samt eksportere animerede bannere og GIF’s på en nem og overskuelig måde.

Hovedpunkter på kurset:

  • Baggrundsviden om at designe det gode web banner, der giver opmærksomhed og kliks
  • Import af eksisterende grafik til Photoshop
  • Gennemgang af Smart Object funktionen, som sikrer et effektivt workflow
  • Introduktion til at producere GIF-animationer
  • Eksport af filer fra Photoshop

Afholdes over 2 dage, kl. 9-16.

Vi har morgenmad klar til dig fra kl. 8.30. Inkluderet er også frokost, sodavand, snacks, kaffe og te.

Undervisere

Guðmundur Rúnar Kristjánsson

Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.