Videoproduktion for fotografer – december

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2800 Kgs. Lyngby
ME plus:
ME
Dage:
4 dage
Pris:
9.200 kr. + moms | PU-støtte: 3.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 179 evalueringer)
Efterår 2020

Har du et DSLR- eller et DSLMkamera, og vil du optage levende billeder med det?

Det populære 4-dages kursus ‘Videoproduktion for fotografer’ retter sig mod fotoentusiaster eller erfarne fotografer, som nu vil indføres korrekt i optagelse af gode videoer og film.

Underviseren er den erfarne fotograf, klipper og tilrettelægger Ketil Teisen. Ketil, der er ambassadør for Panasonic Scandinavia og Focus Nordic, er specialist i corporate videoer og har lavet serier for DR, TV 2, TV 2 Zulu og DK4 i over 20 år. 

Ketil tager dig på et hands-on ‘tour de force’ gennem alle de faglige nøgleområder. De omfatter både tænkningen og eksekveringen: Optagemetoder, klipning og slutproduktion.

På kurset får du indsigt i hele det fantastiske univers, der vil åbne sig, når du går fra stillfoto til levende billeder. Kurset lærer dig at manøvrere gennem alle produktionens faser og er designet til at indføre dig i den filmiske tankegang og forløse dit potentiale ved hjælp af et DSLR- eller et DSLM kamera.

Kurset veksler imellem teori og praktiske øvelser, hvor du bliver trænet i din nye viden, så du kan anvende den med det samme, du forlader kurset.

Kursusdagene er den 7. til 8. samt 14. til 15. december.

Mere om dette kursus