Videoproduktion for fotografer

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2800, Kgs. Lyngby
Dage:
5 dage
Pris:
19.800 kr. + moms | PU-støtte: 6.750 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 193 evalueringer)
Forår 2022

Handler det ikke om at klikke to gange i stedet for én? Eller at køre linsen lidt rundt i lokalet? Der er lidt mere at lære, før dine stills bliver til film. Og vi har løsningen: VIDEOPRODUKTION FOR FOTOGRAFER er for dig som er stillfotograf, men som også vil lære at producere video.

Om kurset

  • Dette fem-dages kursus er en hands-on tour-de-force gennem processen fra tilrettelæggelsen til færdig film. Fra optagemetoder til klipning til slutproduktion. 
  • Det er dit spring fra at være stillfotograf til at kunne filme dine egne professionelle reportager og dokumentarfilm. 
  • Du lærer de filmiske virkemidler at kende og får et overblik over udstyrets muligheder og begrænsninger samt lærer at konstruere en historie med fokus på det væsentlige. 
  • Efter endt kursus har du opnået en fortrolighed med udstyret og filmmediet, så du er klar til at begynde at producere film. 

Om dig

Du er fotograf og ønsker at arbejde med levende billeder. Du har eget udstyr med: Som minimum et DSLR/M, mikrofon, høretelefoner og eventuelt monitor, stativ mm. Du kender lidt til redigering i enten Final Cut Pro X, Premiere Pro eller DaVinci Resolve, da vi både skal optage og redigere små sekvenser og film.

Om undervisningen

Kurset er en workshop, hvor kursisterne optager små film, som redigeres og diskuteres for at belyse alle facetter ved planlægning, optagelse og redigering af reportager. 

Om underviseren 

Ketil Teisen har stor erfaring som fotograf, klipper og tilrettelægger. Ketil er også specialist i corporate videoer og har herudover lavet serier for DR, TV2, TV2 Zulu og DK4 i over 20 år. Som ambassadør for Panasonic Scandinavia og Focus Nordic har han fuldt styr på kameraet og dets funktioner.

Hvor foregår det?

Undervisningen foregår i Kort- & Dokumentar Filmskolens hyggelige lokaler i den charmerende og gamle filmby i Lyngby. Spis din frokost med Krummerne eller brug dine pauser på at mingle med erfarne som spirende folk fra branchen.

Det indgår i prisen

Prisen inkluderer adgang til skolens kamera- og redigeringsudstyr.
Vi serverer kaffe, te, frugt og vand.

Undervisere

Ketil Teisen

Fotograf, klipper & tilrettelægger

Ketil Teisen har produceret tv for DR, TV 2, TV 2 Zulu og DK4 de seneste 20 år. Han har specialiseret sig i ‘en mand, et kamera’-produktioner og har tilrettelagt, filmet og redigeret adskillige reportager i både ind- og udland. Ketil har også været tv-vært igennem mange år heriblandt for DRs Naturpatruljen og Martin & Ketil – verden for begyndere. Siden 2013 har Ketil arbejdet med Panasonics DSLMkameraer (spejlløse) og er i dag ambassadør for Panasonic Scandinavia og Focus Nordic, hvor han tester kameraer, objektiver og udstyr. 

 
 

 

Mere om dette kursus