Video med mobilen i Zoo (aflyst – udskudt til august)

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2000 Frederiksberg
Dage:
3 dage
Pris:
7.800 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 76 evalueringer)
Forår 2020

Her er kurset, der sikrer, at du både bliver fortrolig med at optage og redigere video med din mobil – OG får produceret elementer, der kan bruges direkte efter kurset. Kursets opbygning – 2 dage + 1 dag betyder, at du mellem de to moduler skal producere optagelser, der er relevant for dit arbejde – og færdigredigere/ publicere disse på kursets sidste dag. En model, der har vist sig at være optimal ifht. at få kompetencerne brugt og forankret i dit videre arbejde.

Video med mobilen er et praktisk kursus, hvor deltagerne lærer at optage, redigere og publicere videoproduktioner med mobilen. Du får tips og tricks til at producere ‘de rigtige’ optagelser og de gode klip – og får indblik i genrer og formater, der virker på nettet. På i alt tre dage bliver du i stand til at producere og bruge mobilvideo i dit arbejde. Kurset afvikles over to moduler: 1. modul: 21.4 + 22.4. – 2. Modul: 4.5.

Det bliver tre sjove, lærige – og vilde(!) dage – kurset afvikles nemlig i Zoo, hvor der er fri adgang til haven under øvelserne…

Optag. Redigér. Publicér.

Inden for de seneste år er udviklingen indenfor video med smartphones og tablets eksploderet. De mobile enheder er med et slag blevet et video-værktøj, der gør det nemt, hurtigt og billigt (!) at producere levende billeder. Og tilmed i høj kvalitet og med professionelt udtryk, hvis du bare ved, hvordan du skal bruge udstyret optimalt! Små eksterne mikrofoner, mini-stativer og kendskab til de rigtige videoapps, gør det muligt at producere video i højeste kvalitet.

Men det handler også om billedkomposition, fortælleteknik og journalistisk vinkling. Derfor giver kurset også indblik i de overvejelser, du skal gøre bag (mobil-) kameraet!

“Video med mobilen” veksler mellem øvelser, diskussioner og oplæg – og på kurset dage lærer du at :

  • Optage gode video-sekvenser
  • Redigere video direkte på mobilen
  • Publicere video fra mobilen på eget site eller Youtube, Facebook, Vimeo, etc.
  • Skelne mellem aktuelle videogenrer og –formater på nettet
  • Planlægge produktioner, så de virker bedst på nettet
  • Distribuere video via sociale medier

Alle dage vil deltagerne selv blive kastet ud i øvelser, der sidst på dagen gennemses og evalueres. Mellem de to undervisningsmoduler skal kursisterne lave optagelser, der er relevante for deres arbejde – og på kursets sidste dag arbejdes der med disse – og undervises i at optimere dit specifikke mobilvideoarbejde.

Forudsætning: Kurset kræver ingen forudsætninger, men alle kursister skal medbringe egen smartphone.

Program: Alle kursusdage indledes med oplæg om mobilvideo – hvorefter kursisterne selv skal producere mobilvideo i forskellige genrer. Dagene afsluttes med fælles gennemsyn og feedback.

 

NB! Melder du afbud til et kursus, gælder følgende regler:

Bindende tilmelding ved optagelse
Din tilmelding er bindende, når du har modtaget besked om, at du er optaget på det kursus, du har tilmeldt dig. Du modtager mail herom senest 48 timer efter tilmelding.

Melder du afbud mere end 4 uger før kursusstart, opkræver vi en administrationsafgift på kr. 1000. Ved afbud senere end 4 uger før start, opkræver vi – uanset grunden – den fulde pris, dog kun kr. 1000, hvis det lykkes at finde en anden deltager, der kan overtage din plads.

14 dages fortrydelsesret for private forbrugere
Private forbrugere – dvs. at du selv og ikke din arbejdsplads skal betale – har 14 dages fortrydelsesret jfr. Forbrugeraftaleloven – regnet fra den dag, du modtager mail om, at du er optaget.Herefter er din tilmelding bindende.

Framelding midt i et undervisningsforløb
Hvis du springer fra et påbegyndt undervisningsforløb, refunderes deltagergebyret ikke.