Video med mobilen

Startdato:
Udbyder:
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
5.000 kr. + moms | PU-støtte: 1.560 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 76 evalueringer)
Efterår 2016

Video med mobilen er et praktisk kursus, hvor deltagerne lærer at optage, redigere og publicere videoproduktioner med mobilen. Du får tips og tricks til at producere ‘de rigtige’ optagelser og de gode klip – og får indblik i genrer og formater, der virker på nettet. På to dage bliver du i stand til at producere og bruge mobilvideo i dit arbejde.

Optag. Redigér. Publicér.

Inden for de seneste år er udviklingen indenfor video med smartphones og tablets eksploderet. De mobile enheder er med et slag blevet et video-værktøj, der gør det nemt, hurtigt og billigt(!) at producere levende billeder. Og tilmed i høj kvalitet og med professionelt udtryk, hvis du bare ved, hvordan du skal bruge udstyret optimalt! Små eksterne mikrofoner, mini-stativer og kendskab til de rigtige videoapps, gør det muligt at producere video i højeste kvalitet.

Men det handler også om billedkomposition, fortælleteknik og journalistisk vinkling. Derfor giver kurset også indblik i de overvejelser, du skal gøre bag(mobil)kameraet!

“Video med mobilen” veksler mellem øvelser, diskussioner og oplæg – og på to dage lærer du at :

  • Optage gode video-sekvenser
  • Redigere video direkte på mobilen
  • Publicere video fra mobilen på eget site eller Youtube, Facebook, Vimeo, etc.
  • Skelne mellem aktuelle videogenrer og –formater på nettet
  • Planlægge produktioner, så de virker bedst på nettet
  • Distribuere video via sociale medier

Begge dage vil deltagerne selv blive kastet ud i øvelser, der sidst på dagen gennemses og evalueres.

Forudsætning: Kurset kræver ingen forudsætninger, men alle kursister skal medbringe egen smartphone. 

Program: Begge kursusdage vil indledes med oplæg om mobilvideo – hvorefter kursisterne selv skal producere mobilvideo I forskellige genrer. Dagene afsluttes med fælles gennemsyn og feedback.

Undervisere

Rune Michelsen

RM_foto
Journalist, Partner i WeLoveVideo, der siden 2000 har beskæftiget sig med online-video og web-tv. Har produceret mere end 500 web-tv-produktioner for medier, virksomheder og organisationer.
Rune Michelsen er erfaren kursusleder og har gennem 15 år har holdt talrige oplæg, kurser og strategi-dage for adskillige danske mediehuse, virksomheder og organisationer. Har som journalistisk lektor på Syddansk Universitet fulgt udviklingen indenfor online-video og mobilvideo tæt og blandt andet udgivet rapporter om online-video og de danske nyhedsmediers brug af web-tv.