Verdensmester i Infografik

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Pamplona, Spanien
Dage:
6 dage
Pris:
18.800 kr. | PU-støtte: 7.800 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 6 evalueringer)

Centrum for hele den infografiske verden ligger hvert år i marts i den spanske by Pamplona. Her bliver der afholdt Malofiej-konference med både etablerede navne og upcoming hotshots. Der uddeles også guld-, sølv- og bronze-medaljer – og derfor kalder vi det VM i infografik. I år er det 23. gang, at spanierne slår dørene op for at modtage et globalt publikum – og i lighed med de seneste år vil en dansk delegation også være med.

Kurset er bygget op, så vi starter med en infografisk dag for hele det danske hold. Her bliver der både undervist af kursusleder og delt erfaringer kursusdeltagerne imellem. Det er som udgangspunkt et kursus på højt niveau, så det vil tiltale garvede infografikere, men andre designere og journalister/redaktører kan også deltage, hvis de er interesserede i at udvide deres kendskab til infografik.

Torsdag og fredag er der konference hele dagen, og vi mødes begge aftener for at gennemgå dagens talere og udveksle input. Hver kursusdeltager skal vælge mindst en af talerne, som de vil have specielt fokus på, så de kan lægge op til aftendiskussionen med den danske gruppe.

Lørdag afholder vi en masterclass med nogle af de store navne, som deltager i konferencen, men som ikke er blandt talerne. De er inviteret til at præsentere og tale om infografik eksklusivt for det danske hold. Masterclass-dagen har de tidligere år været blandt de største oplevelser for kursisterne.

Ud over diskussionerne om infografik og selve konferencen lægger kurset stærkt op til at udvide sit netværk: Den infografiske branche i Danmark er ikke så stor, så det er meget givende at etablere kontakter til folk i udlandet. Den danske delegation er efterhånden en godt kendt gruppe på konferencen, så det er nemt at blive introduceret til nye forbindelser.

Kurset har været afholdt under forskellige former de seneste år. Deltagerne har hvert år været så begejstrede, at mange har været med flere gange.

Sagt af deltagerne:

“Et særdeles vellykket kursus både fagligt og socialt med gode muligheder for at etablere fagligt relevant netværk.”

“Mixet mellem konference, diskussion og efterfølgende Masterclass var perfekt.”

 

Inkluderet i kursusprisen:

  • Flybillet t/r CPH-PNA via Madrid.
  • Billet til Malofiej-konference inkl. middag.
  • Hotel: Enkeltværelse på flot konferencehotel inkl. morgenmad.
  • Velkomstmiddag med det danske hold.
  • Afslutningsmiddag med det danske hold.

 

Prisen er ex. moms – og du vil blive faktureret ved tilmelding. Hvis du gerne vil med, og din arbejdsplads endnu ikke er medlem af PU, kan du tilmelde dig direkte på mail. For spørgsmål, mere info om kurset eller tilmelding kan du skrive til kursus@emotion.dk

Undervisere

Gert K Nielsen

Gert har arbejdet på flere aviser som grafikredaktør, inden han i 2009 startede sit eget firma, Emotion, der har specialiseret sig i infografik og visuel kommunikation. Han er en efterspurgt underviser og foredragsholder med fingeren på den infografiske puls i Danmark og rundt om i verden. Emotion.dk

Masterclass-undervisere

Masterclass-dagen består af samtaler med nogle af de store navne, som deltager i konferencen, men som ikke nødvendigvis er blandt talerne. De er inviteret til at præsentere og tale om infografik eksklusivt for det danske hold.