UX design kursus – København

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1300 København K
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 77 evalueringer)
Efterår 2022

Lær at skabe engagerende brugeroplevelser med et UX design kursus

Dette UX design kursus er yderst relevant for dig, der arbejder med kommunikation og design til digitale medier. På kurset får du en god introduktion til User Experience design til digitale medier og platforme.

For at vinde kampen om at tiltrække læserne og brugernes opmærksomhed, er det idag vigtigt, at brugeroplevelsen på digitale løsninger løbende forbedres.

På UX design kursets 2 dage får du en solid grundforståelse for, hvad der udgør et godt User Experience (UX) design, og du bliver klædt på til at producere brugervenligt indhold, grafik og designs til hjemmesider, apps og andre digitale løsninger.

Du lærer at udarbejde UX løsninger baseret på anerkendte modeller og teorier. Du bliver i stand til at understøtte dine designvalg og at argumentere for, hvorfor du har valgt specifikke tekster, værktøjer, funktioner, farver og layouts i dit design og indhold. Du bliver desuden klog på brugertesting og Personaer, som hjælper dig til en bedre forståelse af din målgruppe.

Hovedpunkter på kurset:

  • Identificering af hvilken målgruppe du kommunikerer til
  • Gennemgang af en række UX teorier og modeller
  • Introduktion til simple brugertest-teknikker
  • Vigtige designregler til web, apps og andre digitale løsninger
  • Persuasive Design, der bruges til din målgruppes fordel

Undervisere

Guðmundur Rúnar Kristjánsson

Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed. Guðmundur underviser også bl.a. på en række Adobe Premiere Pro kurser og Adobe After Effects kurser hos Softworld og Jensens Kurser.