TV: Redaktionsledelse

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2800 Kongens Lyngby
ME plus:
ME
Dage:
5 dage
Pris:
12.000 kr. + moms | PU-støtte: 4.500 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 144 evalueringer)
Forår 2019
Vil du lære at navigere i rollen som redaktionschef på en tv-produktion?

Så tag på kurset ‘TV: Redaktionsledelse’ med den erfarne redaktionschef og producent Tijana Paludan Duus, som giver dig indsigt i jobbet at lede en tv-redaktion, som kræver solid forståelse for tv som produktions- og fortælleform og et dygtigt personligt lederskab.

Som redaktionschef er det dit ansvar at prioritere mellem daglige arbejdsopgaver for redaktionen og kommunikere med både tv-redaktører og producenter for at sikre, at de kreative ambitioner for tv-programmet bliver ført sikkert ud i livet. Du har også ansvaret for at lede dine medarbejdere, så de er motiverede for at arbejde og får udviklet deres kompetencer.

Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg om ledelse, organisation og forretningsforståelse og diskussion, erfaringsudveksling og konkrete øvelser.

Program for TV: Redaktionsledelse
  • At være redaktionschef – lederens ansvar, arbejdsopgaver og god ledelse
  • Udvikling af dit personlige lederskab (personlige værdier og kompetencer)
  • At lede opad til dine chefer og kunder og at lede nedad til din medarbejdere
  • Forretningsforståelse: Produktionsmiljøets og tv-stationernes krav og ønsker
  • Et godt arbejdsmiljø og hvordan god ledelse kan bidrage positivt
  • Mødestruktur og prioriteringer i hverdagen
  • Feedback – frivillig og nødvendig
  • SMARTE mål og at arbejde med dem
  • Produktionsplaner, tidsstyring og prioritering
  • Deadlines og håndtering af pres
Output

Du har et indgående kendskab til at lede en tv-redaktion og har udviklet dit personlige lederskab. Du er i stand til at identificere dine styrker og udfordringer og har konkrete værktøjer til at være på forkant med de fleste opgaver og udfordringer frem for at skulle slukke ildebrande.

Forudsætninger for deltagelse i TV: Redaktionsledelse

Ingen.

Målgruppe

Nuværende og kommende journalister, tilrettelæggere m.fl. som vil lede en tv-produktion.

Praktisk

Kursushonoraret er inkl. frokost i Det Danske Filmstudies kantine.
Mødetid: Man-tors: kl. 9.30 – 15.30. Fre: kl. 9.30 – 15.00.
Skolen er åben fra kl. 9.00 – 16.00.

Kurset udbydes desuden d. 3-7/6. Læs mere og tilmeld dig her

Afmelding

Afmelding skal ske en måned inden kursusstart, medmindre andet er anført under det enkelte kursus. Du foretager din afmelding ved at henvende dig skriftligt til skolen.

Du kan uden omkostning afmelde et kursus inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursusstart, opkræves et administrationsgebyr på 50% af kursusafgiften. Afmelder du dig senere end 14 dage før kursusstart, får du ikke din kursusafgift refunderet.

I sjældne tilfælde kan der opstå uforudsete hændelser (fx ulykke, alvorlig sygdom, personlig krise), som forhindrer dig i at gennemføre dit kursus. Det vil da være muligt at udsætte din deltagelse til en senere afholdelse, såfremt kurset oprettes og ikke er overtegnet.

Kursusændringer

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

I tilfælde af for lav tilslutning forbeholder Kort & Dokumentarfilmskolen/ IDfilm sig ret til at udskyde eller aflyse et kursus. Ligeså kan der forekomme udskiftning af underviser. I tilfælde af aflysning får du et tilgodebevis til et tilsvarende kursus. Opsættes kurset ikke igen, får du selvfølgelig refunderet dit betalte kursushonorar.

Undervisere

Tijana Paludan Duus

Postproducer & projektleder

Tijana Paludan Duus har siden 2008 arbejdet med tv både som tilrettelægger, redaktionschef, postproducer og producent. Tijana har arbejdet på de største produktionsselskaber og med nogle af de største tv-sucesser i Danmark og inden for mange forskellige genrer.

Mere om dette kursus