Tør du networke – sådan RIGTIGT?

Startdato:
Sted:
2900 Hellerup
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.100 kr. | PU-støtte: 780 kr.
Forår 2016

Lær det her, og skab helt nye muligheder gennem det rigtige netværk.

Hvem VIL du bare lære at kende? Hvem SKAL bare med i dit netværk? Hvem kan åbne de RIGTIGE døre for dig? Og hvordan får du så lige skabt en relation, der er strategisk og som skaber gensidig værdi? Du kan jo fx starte med at komme på kurset her og lære, hvordan du får opbygget et ægte, givende og forretningsmæssigt værdifuldt netværk!

Lær at bryde dine personlige grænser for hvem, du vil have med i dit netværk. Lær at navigere udadvendt og konstruktivt i dit netværk. Få indblik i den nyeste viden om, hvad der virker, når du skal finde din egen unikke og personlige stil i netværkssamfundet. Undervejs ser vi på hvorfor ’old school networking’ ikke virker, og vi går tættere på en lang række nye, effektfulde metoder til at opbygge stærke relationer.

Hvem skal du møde?

Journalist, cand. phil. og forfatter SIMONE LEMMING ANDERSEN, som netop har skrevet sin fjerde bog om netværk, ”The Networking Book”.  Bogen blev udsolgt fra det engelske forlag, før den nåede ud i de fysiske butikker og P.t. ligger den på 2.pladsen på de engelske business-salgslister. Tilblivelsen og udgivelsen af The Networking Book bygger på metoderne beskrevet i Networking Version 2.0. Simone er desuden international foredragsholder.

Hvad får du med hjem?
En helt ny måde at se og bruge dine netværksressourcer på og et lønligt håb om, at dine drømme og ambitioner kan blive virkelighed – hvis du håndterer dit netværk og din networking optimalt. Desuden får du ’The Networking Book’ af Simone Lemming Andersen

Hvad kræver det af dig?
At du vil. Og tør!

Hvem kan deltage?
Alle kan have glæde af at tilegne sig de nye muligheder. Kurset er dog mest orienteret mod dig, der allerede har erkendt, at et stærkt netværk er vejen frem.