The Newsroom Challenge

Startdato:
Udbyder:
Dage:
9 dage
Pris:
33.200 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 543 evalueringer)
Efterår 2015

I spidsen for den digitale redaktion
Det er på mange måder nye tider på redaktionen. Dine medarbejdere skal lære at bruge nye digitale værktøjer, I skal kommunikere på flere platforme, og I arbejder på at integrere brugen af sociale medier. Du er den, der skal sørge for, at det sker.

Få nye redskaber og ledelsesværktøjer
Kurset er for dig, som i forvejen er involveret i journalistisk ledelse, idéudvikling, coaching og måske redigering af historier – og som nu også i det daglige skal lede redaktionen ad nye digitale veje.

Du føler måske, at det indimellem bare handler om overlevelse. Kurset på Poynter vil give dig redskaber og ledelsesværktøjer til at gøre dig – og i sidste ende også din redaktion – mere effektiv.

På kurset lærer du at:

  • opbygge en digital-first kultur og mindset i din redaktion
  • lede effektiv brainstorming af historier, der fungerer på alle platforme
  • identificere og udvikle de nye faglige redskaber, din redaktion har brug for i fremtiden
  • prioritere din tid, selv mens du multitasker, med henblik på at bruge din tid mest effektivt
  • udvikle din ledelsesstil til at fremme forandring og skabe resultater

Desuden vil du på The Poynter Institute få indblik i, hvordan de seneste digitale redskaber og sociale medier påvirker produktionen og forbruget af information.

Som forberedelse til kurset vil du få et par opgaver. Dels skal du til brug for kurset gennemføre en Myers-Briggs Type Indicator-test, og dels vil dine nærmeste kolleger og medarbejdere og chef blive bedt om at svare på nogle spørgsmål om dig. Alt sammen alene til brug på kurset.

Som afslutning på kurset vil du udvikle din personlige plan for, hvilke fornyelser du vil gå videre med, hvordan du kan introducere dem på redaktionen, og hvordan du sikrer dig, at de bliver en succes.

Læs tidligere kursusdeltageres erfaringer med kurset på Pressens Uddannelsesfonds hjemmeside (eksternt link). 

Undervisningsform
“The Poynter Way” er en aktivt involverende undervisningsform, hvor Butch Ward kombinerer en kolossal viden og erfaring, når det gælder redaktionel ledelse, med et hav af eksempler fra hans virke både som redaktionel chef og underviser på Poynter.

Du kommer undervejs til at få endevendt dine egne erfaringer og får mulighed for at lægge en plan for, hvordan  du anvender alt det, du har lært på kurset.

Forudsætninger
Du skal have praktiske erfaringer med redaktionel ledelse – meget gerne også med deltagelse i digitale udviklingsprojekter.

Prisen omfatter
Undervisning og oplæg, overnatning på hotel, delvis forplejning og transport tur/retur fra Kastrup Lufthavn til St. Petersburg, Florida.

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Er du ikke berettiget til støtte fra Pressens Uddannelsesfond?

Tilmeld dig kurset på Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles hjemmeside

 

Undervisere

Butch Ward

Director på Poynter´s ledelses-programmer. Han er tidligere journalist og redaktør på The Philadelphia Inquirer og The Baltimore News-American. Har mange års erfaring som journalistisk leder og underviser og trækker samtidig på Poynter´s store viden om de forandringsprocesser, vi lige nu ser i stort set alle medievirksomheder.