Tag en kort pause, og få bedre tid – Mindfulness til dig, der er travl (Fysisk / online)

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000 Aarhus C
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.650 kr. + moms | PU-støtte: 1.350 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 15 evalueringer)
Efterår 2021

Kurset udbydes både i København 9/11 og i Århus 15/11

Bliver det nødvendigt ift COVID kan kurset tages online á 2 sessioner eller 1 dag ved individuel fremmøde. Udbytte og pris er den samme.  

Når vi har travlt og føler os pressede, vil vores umiddelbare indskydelse være, at sætte farten op.

Dette fører dog ofte til en følelse af stress og uro, og en fornemmelse af ikke at have tid nok !!

På dette kursus vil du få korte og enkle teknikker til, at få fornemmelsen af, at du har bedre tid !!

Jeg lover dig ikke mere tid, men kvaliteten af den tid, du har til rådighed vil ændre sig.

Kvaliteten af den tid du har til en opgave eller til at nå en deadline bliver ganske enkelt bedre.

Ud over oplevelsen af bedre tid, er en anden væsentlig effekt, at der er evidens for, at øvelserne gavner både vores mentale og fysiske helbred.

Vi holder stress for døren, og bliver bedre til, at blive opmærksom på de valg der opstår undervejs.

Kursusindhold og udbytte:

Kursusdagen er bygget op omkring den psykologiske teori, der ligger i de evidensbaserede Mindfulness programmer:

  • Mindfulness baseret stress reduktion (MBSR),
  • Mindfulness baseret kognitiv terapi (MBCT)

Teknikkerne er evidensbaserede, og bruges i dag i store dele i vesten, hvor de er indbefattet af sundhedsprogrammet.

Kurset giver et umiddelbart og værdifuldt afkast i form af et større mentalt overskud. Samtidig vil kursisterne opleve, at deres evne til at finde indre ro og stabilitet bliver mere tilgængelig.

Du får:

  • helt konkrete teknikker til at forbedre kvaliteten af din tid i en hverdag, hvor der er mange bolde i luften, mange og hurtige beslutninger der skal tages samt store informationsstrømme, der skal bearbejdes og omsættes.
  • hands-on teknikker til at berolige dig selv, forandre uro og mistet overblik til mere ro og overskud
  • viden om kroppen, hjernen og nervesystemet, og hvordan man kan påvirke det hele i en gavnlig retning.
  • teknikker til håndtering af tankemylder og forstyrrelser.

Vi vil bruge afspændingsøvelser, yogaøvelser, mindfulness meditationer, sanseøvelser og psykologisk kognitive øvelser.

Alle øvelser, som vi gennemgår ila dagen får du tilsendt efterfølgende. Baseret på mine erfaringer fra dine kolleger i mediebranchen, vil jeg komme med forslag til, hvordan du kan implementere de virksomme og simple teknikker i din dagligdag,

Flere af de journalister jeg har haft på kursus har stor gavn af små daglige øvelser på 5 – 10 min. Længere behøver det ikke at tage, før man mærker en virkning i sin dagligdag.

Et kursus, der er skræddersyet til medarbejdere i mediebranchen, baseret på de ønsker der har været til indhold, og de erfaringer jeg har gjort mig gennem de sidste år.

 

Se udtalelser fra dine kolleger her

Link til kurset i København

https://mediernesefteruddannelse.dk/kurser/tag-en-kort-paus…vl-fysisk-online/ ‎

 

I TILFÆLDE AF AFBUD

Din tilmelding er bindende, når du har modtaget besked om, at du er optaget. Må du melde fra mere end 30 dage før kursets start, koster det en administrationsafgift på 1.000 kr. Ved afbud mindre end 30 dage før start betales den fulde pris.

Undervisere

Mette Borregaard Andersen, http://mindfulness-odense.dk/

Jeg hedder Mette Borregaard Andersen. Jeg har kursusvirksomheden Mindfulness Odense, og har mere end 10 år på bagen i arbejdet med arbejdsmiljø, trivsel, relationer, stress forebyggelse og behandling, kommunikation, samt de dynamikker der er på spil, når vi interagerer med hinanden på arbejdspladsen og privat.

Jeg tilbyder workshops, individuelle forløb, samtaler og foredrag med mindfulness som metode, kognitiv psykologi, ACT og CFT.

I ca. 5 år har jeg været tilknyttet Pressens Uddannelsesfond. Jeg har lavet flere forløb for bla. Jysk Fynske Medier, Danmarks Radio, TV2, Politiken, Ekstrabladet, Berlingske tidende, Kristeligt Dagblad, Sjællandske Medier, Ritzau og mange flere. Herudover har jeg gennem årerne samarbejdet med Fyns Politi, Kræftafdelingen på OUH, SDU, skoler, restauranter, kommuner samt private virksomheder.

Min kernekompetence og interesse ligger i mødet med andre mennesker. De vigtigste ingredienser i mødet er for mig respekt, nærvær, forståelse, erfaring og viden og en dybtfølt interesse i at undersøge og udvikle sammen med den enkelte eller gruppen.

Hvert eneste møde, om det er i en samtale eller en gruppe er for mig unikt. Jeg tager udgangspunkt i, hvad mine kursister ønsker at få med sig hjem, og tilretter mit materiale og mine øvelser herefter.

Jeg er meget optaget af, hvordan vi kan træne vores opmærksomhed, og påvirke vores hjerne, vores krop og nervesystem på en hensigtsmæssig måde, så vi kan blive den bedste udgave af os selv og udnytte vores fulde potentiale, samtidig med, at vi kan bevare roen, og undgå at ryge i stress fælden.

Det er simple teknikker, som er meget virksomme, vi skal bare lære at bruge dem !!

Jeg har taget en grundig teoretisk, filosofisk og praktisk Mindfulness uddannelse hos Center For Mindfulness v/aut. psykolog Silke Rowlin med fokus på behandling, forebyggelse, samtaleterapi og undervisning.

Herud over har jeg taget mange kurser  i brugen af Mindfulness, kognitiv psykologi og Compassion ved bl.a. stress, angst, depression og andre stressrelaterede symptomer. Undervisningen er blevet foretaget af psykiatere, psykologer og læger.

Min undervisning tager udgangspunkt i de evidensbaserede amerikanske programmer MBSR og MBCT og jeg er meget fokuseret på at tilbyde de bedste og mest veldokumenterede teknikker til mine kursister, hvorfor jeg løbende holder mig ajourført via forskningsundersøgelser, supervision samt nye metoder.

Jeg krydrer mine kurser med teknikker og øvelser fra de psykologiske metoder indenfor ACT (acceptence and commitment therapy) samt den compassion fokuserede psykologi. Jeg er desuden opmærksom på den nyeste metode indenfor psykologien, den metakognitive retning.

Udtalelser kan I se her: http://mindfulness-odense.dk/kursisterne_siger/

Jeg elsker mit arbejde, elsker at undersøge og få øje på vores automatiske tanke- og adfærdsmønstre. Elsker at opdage, hvor fleksible de er, når vi ser, hvordan de fungerer, og hvordan vi derigennem kan arbejde med at slippe vores potentiale fri, få mere overskud og trivsel ind i vores arbejds- og privatliv.

Læs her, hvad tidligere kursister siger: https://mindfulness-odense.dk/kursisterne-siger/

Læs mere her: https://mindfulness-odense.dk/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mette-borregaard-andersen-826a1a111/