Styr en UX proces

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2200 København N
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.000 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 9 evalueringer)
Forår 2019

Kravene til at inddrage brugerne i produktion/design af en et website eller app stiger. Det giver også god mening, da det er fornuftigt at benytte sig af en itterativ udvikling.

Ansvaret for dette kan ligge både hos den der leverer indhold eller laver grafikken.

Det stiller krav til webdesigneren – eller redaktøren. De skal kunne bruge nogle værktøjer til at inddrage brugerne – også tidligt i processen.

På denne dag ser vi på hvilke undersøgelsesmuligheder vi har forskellige steder i processen.

Tidligt i processen kunne det være kortsortering og måske også analyse af data fra eksisterende site.

Og gennem hele forløbet:

  • Fokusgrupper
  • Tænke højt test
  • Eye tracking

Vi kigger på muligheder og gennemfører også brugertest på dagen.

 

Undervisere

Bo Sørensen

Bo Sørensen er en garvet underviser og en garvet grafisk designer. Han driver firmaet Pixel og Papir, der forener digital og analog kommunikation. Så kærligheden er der både til papiret og til skærmen.

Foruden at lave effektiv kommunikation til både papir og skærm underviser Bo Sørensen. Det er en så vigtig del af en kommunikation – at kunne formidle viden.

Bo Sørensen underviser mange forskellige steder: Grafikere på DMJX, kommunikationsfolk på længere kurser hos IT-Kompetence, mediegrafikere elever på Next.

Den grafiske virksomhed er ligeså omfattende: Bryggeriforeningen, Dansk Golf Union, Erhvervsstyrelsen, Danske Lægestuderendes Forlag, som får alt fra tryksager, webløsninger, apps og ebøger.

Virksomheden bliver drevet af nysgerrighed for alt det nye, men også en kærlighed til papiret som stadig kan forføre en – både med duft af trykfarve og en følelsen af et fysisk produkt som skærmen ikke helt kan erstatte.

I dag flyver Bo Sørensen desuden drone og arbejder med at automatisere flyvninger.