Få en lækker hjemmeside med Square Space – legende let

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1927 Frb
Dage:
1 dage
Pris:
3.000 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 9 evalueringer)
Efterår 2018

Fotograf og grafisk designer – træt af at lave hjemmesider i Word Press, hvor det er besværligt at lave noget visuelt lækkert?

Onlineprogrammet Square Space er nok det mest udbredte hjemmesideprogram, når hjemmesiden primært skal fortælle billedhistorier.

Og ingen webhotel og installationer. Det hele bliver vedligeholdt på en central server. Og heller ikke uro for manglende opdateringer. Og legende let at lave.

Skabelonerne er lavet af topdesignere, og leveret færdige – lige til at publicere.

Mød op med dine billeder og tekst. Du er online med det samme. Og er godt i gang når vi slutter om eftermiddagen. Der er en gratis prøveperiode på 14 dage.

Og hvis du vælger at fortsætte med siden, kan du selvfølgelig tilknytte dit eget domæne.

Undervisningen er en blanding af hands-on og gennemgang. Du arbejder på din egen computer (ikke Ipad), men der er ingen krav til installeret software – kun en browser.

Undervisere

Bo Sørensen

Bo Sørensen er en garvet underviser og en garvet grafisk designer. Han driver firmaet Pixel og Papir, der forener digital og analog kommunikation. Så kærligheden er der både til papiret og til skærmen.

Foruden at lave effektiv kommunikation til både papir og skærm underviser Bo Sørensen. Det er en så vigtig del af en kommunikation – at kunne formidle viden.

Bo Sørensen underviser mange forskellige steder: Grafikere på DMJX, kommunikationsfolk på længere kurser hos IT-Kompetence, mediegrafikere elever på Next.

Den grafiske virksomhed er ligeså omfattende: Bryggeriforeningen, Dansk Golf Union, Erhvervsstyrelsen, Danske Lægestuderendes Forlag, som får alt fra tryksager, webløsninger, apps og ebøger.

Virksomheden bliver drevet af nysgerrighed for alt det nye, men også en kærlighed til papiret som stadig kan forføre en – både med duft af trykfarve og en følelsen af et fysisk produkt som skærmen ikke helt kan erstatte.

I dag flyver Bo Sørensen desuden drone og arbejder med at automatisere flyvninger.