SOLO 1:1 – Videre med Final Cut Pro – modul 2: Avanceret (forår 2023)

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København
Pris:
6.000 kr. + moms
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 109 evalueringer)

Du får personlig underviser og dato aftales, ved bestilling så det passer dig.

Den avancerede dag er skabt til dig, som har gennemført Modul 1, Intro-dag – eller som har et tilsvarende kendskab til Final Cut Pro X.

Udbytte:

Efter Modul 2 – Avanceret dag har du lært at få stillbilleder til at spille sammen med video. Din redigering er blevet lettere med brug af keywords. Du har lært at arbejde med lyd såsom speak, musik, soundbits og meget mere. Din film får en bedre finish – og husk: Lyden er mere end 50 % af den færdige film.

Indhold:

Vi går dybere ind i redigering af video med Final Cut Pro X og arbejder med at gøre filmen mere seværdig. Vi tager fat på organiseringen af dit råmateriale, så du ikke mister overblikket. Vi trækker stillbilleder ind og får dem til at spille sammen med videoen, og vi arbejder med lyden i flere dimensioner som f.eks. speak og underlægningsmusik.

Henvender sig til:

Kurset henvender sig til brugere, der har gennemgået Modul 1 (Intro-dag) eller dig, som har tilsvarende kendskab til Final Cut Pro X, og som vil videre med programmet.

Undervisningsform: 

Kurset afvikles som solo 1:1 undervisning med oplæg og praktiske øvelser enten lokalt hos dig eller hos Modulkursus i Odense.

Der vil være introduktion, oplæg og praktiske øvelser. Du får udleveret kursusopgaver med tilhørende videofiler.

Efter endt kursus får du et kursusdiplom.

——

Generelle regler:

Kurset er en del af tre modulopbyggede Final Cut Pro X-kurser. Modulerne kan tages samlet eller enkeltvis. Det eneste krav er, at kursisten skal have gennemgået foregående modul eller have lignende kendskab til indholdet.

*For at opnå rabat på flere moduler, skal de bestilles samlet.

1 modul*: 6000,- / PU tilskud: 1300,-  Final Cut Pro X – Intro modul

2 moduler*: 11750,- / PU tilskud: 2600,-  Final Cut Pro X – Avanceret modul

3 moduler*: 17250,- / PU tilskud: 3900,-  Final Cut Pro X – Expert modul

Rabat fratrækkes på faktura.

Kursusprisen er eksklusiv moms.

Kurset bliver afholdt som solo 1:1 undervisning, hvor der er fokus på dig og dit niveau. Undervisningsformen vil bestå af oplæg og instruktion, vekslende med individuelle øvelser. Kursusfiler udleveres

Du skal selv have en Mac med nyeste Final Cut Pro X installeret. Du skal desuden have en ekstern harddisk med minimum 500 GB fri plads.

Kurset er sat af fra kl. 09.30 til 16.30, men det aftales nærmere ved bestilling. Ved ankomst er der morgenkaffe med brød. Frokosten bliver serveret kl. 12.30, og midt på eftermiddagen serveres der kage. Regelmæssige pauser bliver lagt ud over dagen. Afholdes kursus lokalt står kursisten for forplejning.

Der er adgang til vand, kaffe/te og frugt gennem hele kursusdagen.

Alle kursister får en mappe med undervisningsmateriale, der også kan bruges som opslagsværk.

Alle kursister, der har gennemgået kursus, får et kursusbevis.

Tilmeldingen er bindende, så snart Modulkursus har bekræftet tilmelding.

For privatbrugere – altså når du selv skal betale for kursus – er der ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret fra den dag Modulkursus har sendt bekræftelse på optagelse til dig.

Ved afbud til kurset mere end 4 uger før kursusstart, afregnes et administrationsgebyr på 1000,- dkr. Ved afbud mindre end 4 uger før kursusstart betales den fulde kursuspris.

Tilskudsmuligheder: Kursisten betaler selv den fulde kursuspris. Efterfølgende tilskud fra f.eks. Pressens Uddannelsesfond ansøger kursisten selv om.

Undervisere

Underviser Robert Wengler

Robert Wengler, (1966), indehaver af Modulkursus. Selvstændig fotojournalist og uddannet pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986 og har arbejdet som pressefotograf på Fyens Stiftstidende i Odense i 31 år. Siden 2000 har jeg været underviser, kursusleder og kursusudvikler på adskillige kurser under Den Journalistiske Efteruddannelse (DJE), Update, Boost samt egne udbudte kurser inden for bl.a. videoredigering i Final Cut Pro X, Adobe Premiere, Lightroom, Adobe Photoshop, lyslægning med mere.