Solo 1:1 Adobe Premiere Pro – Intro videoredigering

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
6.000 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 3 evalueringer)
Forår 2021

OBS: Du får personlig underviser og dato aftales, ved bestilling så det passer dig.

Skal du i gang med at redigere video i Adobe Premiere,  så er dette solo-intro-kursus noget for dig.

Indhold:

På intro-dagen kigger vi helt grundlæggende på programmet og du får styr på dit workflow. Gennem forskellige øvelser lærer du at organisere dine filer, så du altid ved, hvor de er. Vi kigger på at sætte ind/ud-punkt, vi arbejder med dækbilleder – og flytter det hele til din historielinje.

Vi får dit videobillede til at stå lækkert ved at rette farverne, justerer lyden til perfektion og føjer tekstskilte til dine film. Til sidst har du en film som du f. eks kan lægge på Facebook eller YouTube.

Du får udleveret kursusopgaver med tilhørende videofiler.

Henvender sig til:

Kurset henvender sig til brugere, der gerne vil i gang med at redigere video med Adobe Premiere eller som er gået i stå med programmet. Som kursist skal du have kendskab til filstruktur på brugerniveau på Mac eller PC.

Udbytte:

Efter denne første dag kan du redigere små færdige videofilm med tekstskilte på – lige klar til at blive lagt på YouTube eller lignende.

Generelle regler:

Kurset er en del af tre modulopbyggede Adobe Premiere-kurser. Modulerne kan tages samlet eller enkeltvis. Det eneste krav er, at kursisten skal have gennemgået foregående modul eller have lignende kendskab til indholdet.

For at opnå rabat på flere moduler, skal de bestilles samlet.

1 modul*: 6000,- / PU tilskud: 1300,-  Adobe Premiere – Intro modul

2 moduler*: 9650,- / PU tilskud: 2600,- Adobe Premiere – Avanceret modul

3 moduler*: 14350,- / PU tilskud: 3900,- Adobe Premiere – Expert modul

Kursusprisen er eksklusiv moms.

*Rabat fratrækkes på faktura.

Kurset bliver afholdt som solo-klasseundervisning hos kursisten eller hos Modulkursus. Undervisningsformen er tavleundervisning vekslende med individuelle øvelser.

Du skal selv have en Mac/PC med nyeste Adobe Premiere installeret. Kursisten skal desuden have en ekstern harddisk med minimum 500 GB fri plads.

Kurset er sat af fra kl. 09.30 til 16.30, men det aftales nærmere med den enkelte kursist. 

Alle kursister får en mappe med undervisningsmateriale, der også kan bruges som opslagsværk.

Alle kursister, der har gennemgået kursus, får et kursusbevis.

Tilmeldingen er bindende, så snart Modulkursus har bekræftet tilmelding.

For privatbrugere – altså når du selv skal betale for kursus – er der ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret fra den dag Modulkursus har sendt bekræftelse på optagelse til dig.

Ved afbud til kurset mere end 4 uger før kursusstart, afregnes et administrationsgebyr på 1000,- dkr. Ved afbud senere end 4 uger før kursusstart betales den fulde kursuspris.

Tilskudsmuligheder: Kursisten betaler selv den fulde kursuspris. Efterfølgende tilskud fra f.eks. Pressens Uddannelsesfond ansøger kursisten selv om.

 

Undervisere

Underviser Robert Wengler

Robert Wengler, (1966), indehaver af Modulkursus. Selvstændig fotojournalist og uddannet pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986 og har arbejdet som pressefotograf på Fyens Stiftstidende i Odense i 31 år. Siden 2000 har jeg været underviser, kursusleder og kursusudvikler på adskillige kurser under Den Journalistiske Efteruddannelse (DJE), Update, Boost samt egne udbudte kurser inden for bl.a. videoredigering i Final Cut Pro X, Adobe Premiere, Lightroom, Adobe Photoshop, lyslægning med mere.

Mere om dette kursus