SmartPhonography

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2800 Kgs. Lyngby
Dage:
3 dage
Pris:
5.400 kr. | PU-støtte: 2.340 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 179 evalueringer)
Efterår 2015

På dette kursus kan du udforske mobilens potentiale til at lave fotografi i professionel klasse samt klippe videoer med tekst og musik.

Du lærer bla. smutveje til at transformere dine hurtige snapshots til flotte præsentationer. Vi redigerer korte film på smartphonen og ser hvorledes de kan tilføres et professionelt look, som skaber opmærksomhed om dit formål, og kan hæve dit firmas profil.
På en let måde – når man har lært det – bliver du og din virksomhed selvforsynende med visuelt materiale af høj kvalitet.
Den prisvindende fotograf Charlotte Østervang har de sidste år testet Smartphonens fotografiske ydeevne. Nu deler hun på dette 3 dages Crash Course sine indfaldsvinkler, tips, tricks og arbejdsmetode med deltagerne.

PROGRAM

  • Se lys og optag lyd
  • Komponér dit motiv
  • Afprøv de bedste photo-apps, special-filtre mv
  • Temaer: Portræt, reportage, arkitektur og meget mere
  • Interview optagelse. Hvordan?
  • Redigering

Undervisningen foregår gennem demonstrationer, opgaver og en masse hands-on. Derfor forlader du kurset med en lille revolution i din bevidsthed om hvor let det er, at være en dygtig mobilfotograf. Det kommer virksomheden til gode at have en mobilfotograf. Det sparer tid og penge til at producere alle de små opgaver som skal formidles – hurtigt og økonomisk – til internt brug eller på de sociale medier. Og vigtigst af alt: Fotografen altid er tilstede.

OBS:

Dette kursus forudsætter at deltageren medbringer en IPhone som minimun skal være en 4S eller en Android.
Kurset omfatter af praktiske årsager ikke Windows-platformen.

Mere om dette kursus