Slip din digitale hverdag og tag en dag i stilhed, det skaber ro på øverste etage

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000 Århus C
Dage:
1 dage
Pris:
3.250 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 15 evalueringer)
Forår 2020

KURSET UDBYDES BÅDE I ÅRHUS 30/3 OG I KØBENHAVN 23/3

På opfordring fra tidligere kursister ved Mediernes Efteruddannelse udbydes kurset:

“Slip din digitale hverdag for en stund, tag en dag i stilhed og skab ro på øverste etage”.

KURSUSINDHOLD OG UDBYTTE:

Kursusdagen er bygget op omkring den psykologiske teori, der ligger i det evidensbaserede Mindfulness program:

 • Mindfulness baseret stress reduktion (MBSR),

hvori der indgår en dag i stilhed.

Du inviteres til at lukke ned for al kommunikation, både den verbale og den nonverbale.

Den eneste, der siger noget er underviser, der vil guide dig gennem hele dagen.

En dag, hvor du får lov til at slippe alle krav, hvor du ikke skal stå til rådighed overfor nogen, hvor din hjerne får fred og ro.

Du vil opdage, at du er født med de mest sofistikerede teknikker, til at skabe større ro, fordybelse og nærvær i dit eget liv,  du vil lære dem at kende, mærke effekten af dem, og lære at bruge dem fremadrettet.

Du vil opdage, at inde bag farten, støjen, kontrollen, impulsen der siger, at vi helst skal være i gang hele tiden, der findes en kerne af ro. En ro, som vi alle indeholder, og som vi kan lære at fremkalde, når vi tillader os selv, at være stille.

En ro, der vil åbne op for:

 • tilliden,
 • kreativiteten,
 • fleksibiliteten,
 • overblikket,
 • et større fokus
 • evnen til at prioritere og navigere,

og en ro, der vil tydeliggøre vores værdier, vores ønsker og vores muligheder.

Det vil påvirke din trivsel og dit nærvær både i dit arbejdsliv og privatliv.

Øvelserne vil variere mellem afspændingsøvelser, lette yogaøvelser, guidede mindfulness meditationer og sanseøvelser. Vi vil bruge kroppen, åndedrættet, tankerne, bevidstheden og sanserne.

Alle øvelser får du tilsendt efterfølgende, og du vil få gode råd til, hvordan du nemt og uden de store ændringer, kan implementere dem i din egen dagligdag.

 

DU FÅR:

 • helt konkrete teknikker til at berolige dig selv, udvikle din bevidsthed og nedsætte dit stressniveau
 • teknikker til optimering af dine vilkår for fordybelse og større tilstedeværelse i dine arbejdsopgaver og i dit liv
 • erfaring med, hvordan du kan påvirke din krop, hjerne og bevidsthed til at opnå en dybere relation til dig selv og åbne op for alle dine ressourcer
 • teknikker til håndtering og sortering af tankemylder og støj, og du vil mærke, hvordan øvelserne kan hjælpe dig med at øge dit overblik, skabe mere ro og i sidste ende større trivsel.

Et kursus, der er skræddersyet til medarbejdere i mediebranchen, som har en hverdag med flere bolde i luften, mange og hurtige beslutninger der skal tages samt store informationsstrømme, der skal bearbejdes og omsættes.

 

Link til hjemmeside:

Forside

Linkedin profil:

https://www.linkedin.com/in/mette-borregaard-andersen-826a1a111/

Link til kurset i København:

Slip din digitale hverdag og tag en dag i stilhed, det skaber ro på øverste etage

 

Andre workshops fra Mindfulness Odense i Århus:

Find fokus på dit arbejde – og præstér som en jagerpilot:

Find fokus på dit arbejde – og præstér som en jagerpilot

 

I TILFÆLDE AF AFBUD

Din tilmelding er bindende, når du har modtaget besked om, at du er optaget. Må du melde fra mere end 30 dage før kursets start, koster det en administrationsafgift på 800 kr. Ved afbud mindre end 30 dage før start betales den fulde pris.

Undervisere

Mette Borregaard Andersen, http://mindfulness-odense.dk/

Jeg hedder Mette Borregaard Andersen. Jeg har kursusvirksomheden Mindfulness Odense, hvor jeg tilbyder workshops, stressbehandling med mindfulness som metode, foredrag samt gruppe- og individuelle forløb.

Jeg har 10 år på bagen i arbejdet med stress, og det at træne bevidstheden til større fleksibilitet, klarhed og overskud. Min undervisning tager udgangspunkt i forskningsbaserede metoder indenfor Mindfulness psykologien, den kognitiv psykologi og Compassion.

Jeg er dedikeret, professionel og dybt engageret.

Jeg har stor erfaring med kursister indenfor mediebranchen. Jeg har lavet flere forløb for bla. Jysk Fynske Medier, Danmarks Radio og Sjællandske Medier.

Min kernekompetence ligger i mødet med andre mennesker, og min erfaring siger mig, at de vigtigste ingredienser, der skaber den største udvikling er respekt, nærvær, forståelse, stor viden og en dybtfølt interesse i at hjælpe og udvikle.

Mit mål er at møde alle mine kursister på denne måde.

Jeg er meget optaget af, hvordan vi kan træne vores opmærksomhed, og påvirke vores hjerne, vores krop og nervesystem på en hensigtsmæssig måde, så vi kan blive den bedste udgave af os selv og udnytte vores fulde potentiale, samtidig med, at vi kan bevare roen, og undgå at ryge i stress fælden.

Det er simple teknikker, som er meget virksomme, vi skal bare lære at bruge dem !!

Jeg har taget en grundig teoretisk, filosofisk og praktisk Mindfulness uddannelse hos Center For Mindfulness v/aut. psykolog Silke Rowlin med fokus på behandling, forebyggelse, samtaleterapi og undervisning.

Herud over har jeg taget mange kurser  i brugen af Mindfulness, kognitiv psykologi og Compassion ved bl.a. stress, angst, depression og andre stressrelaterede symptomer. Undervisningen er blevet foretaget af psykiatere, psykologer og læger.

Min undervisning tager udgangspunkt i de evidensbaserede amerikanske programmer MBSR og MBCT og jeg er meget fokuseret på at tilbyde de bedste og mest veldokumenterede teknikker til mine kursister, hvorfor jeg løbende holder mig ajourført via forskningsundersøgelser, supervision samt nye metoder.

Jeg krydrer mine kurser med teknikker og øvelser fra de psykologiske metoder indenfor ACT (acceptence and commitment therapy) samt den compassion fokuserede psykologi. Jeg er desuden opmærksom på den nyeste metode indenfor psykologien, den metakognitive retning.

Jeg kører både workshops, foredrag, gruppeforløb, individuelle forløb og skræddersyede forløb til private og virksomheder og laver kurser rundt i landet.

Jeg underviser både i offentlig og privat regi og er tilknyttet som udbyder hos bla COK (Center for offentlig kompetenceudvikling) og Pressens Uddannelsesfond, og har udover mediebranchen lavet forløb for bla Fyns Politi, SDU, kommuner og private virksomheder mm.

Deres og andre udtalelser kan I se her: http://mindfulness-odense.dk/kursisterne_siger/

Jeg elsker mit arbejde, elsker at se, hvordan mine kursister via øvelserne begynder at blive mere fleksible i deres tanke- og adfærdsmønstre, og dermed slippe deres potentiale fri og få mere overskud og trivsel ind i deres arbejds- og privatliv.

Læs her, hvad tidligere kursister siger: http://mindfulness-odense.dk/kursisterne_siger/

Læs mere her: http://mindfulness-odense.dk/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mette-borregaard-andersen-826a1a111/