Skriv dig til øget arbejdsglæde og effektivitet – Skriveterapi for freelancere- Aflyst

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000 Aarhus C
Dage:
2 dage
Pris:
3.900 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.
Forår 2020

Kurset er for dig, der har været freelancer i nogle år og har brug for redskaber til at booste din arbejdsglæde og effektivitet. Måske har du en eller flere af disse udfordringer:

 • Skriveblokering
 • Manglende kreativitet
 • Dårlig planlægning
 • Modstand på at løse opgaver
 • Fremtidsfrygt
 • Freelancer af nød
 • Vanskelige arbejdsgivere
 • Svært ved at holde fokus
 • For få/for mange opgaver

 

Uanset hvad du har af udfordringer i dit arbejdsliv, får du på kurset skriveøvelser, der gør dig mere bevidst om dig selv i forhold til dit arbejde, så du kan ændre det, der ikke fungerer for dig.

 

Formålet med kurset er:

 • At gøre dig mere bevidst om dig selv, og hvordan du selv påvirker dit arbejdsliv
 • At skabe virksomme positive og varige ændringer i din hverdag
 • At give dig skriveterapeutiske værktøjer som du kan bruge fremover

 

Skriveterapi er enkelt og effektivt

Skriveterapi er effektiv selvhjælp og går ud på at skrive om sine inderste tanker og følelser. Ved at bruge specielle skriveteknikker kan vi opnå større selvforståelse, blandt andet fordi de fleste af teknikkerne skaber adgang til vores underbevidsthed. Selvforståelse er forudsætningen for at kunne foretage gavnlige og varige ændringer i vores liv.

 

Når man skriver, tvinges man til at fokusere på sig selv i stedet for alt mulig andet. Skriveterapi er en af de bedste metoder til at få øget indre bevidsthed.

 

Omfattende forskning viser, at skriveterapi gør os psykisk sunde og styrker immunforsvaret. Skriveterapi virker følelsesregulerende og kan transformere negative tanker til mere positive gavnlige tanker.

 

Andre sundhedsfremmende effekter i forhold til at bruge skriveterapi i din hverdag som freelancer er en øget evne til problemløsning, mere overskud og glæde samt effektivitet i din måde at arbejde på.

 

De to kursusdage i skriveterapi:

Undervisningen foregår som en vekslen mellem teori om skriveterapi, samtale, skriveøvelser og korte meditationer.

 

Indhold (ikke program):

Dag 1:

 • Teori om skriveterapi, herunder om forskning
 • Hvad får jeg ud af at skrive i forhold til mit liv som freelancer?
 • Hvordan får jeg størst udbytte?
 • Hvad skal jeg være obs på?

 

I løbet af kursusdagen får du skriveøvelser, der er skræddersyet til freelancere. Skriveøvelserne hjælper dig med at blive klogere på dig selv, virker følelsesregulerende og giver dig fornyet energi.

 

Du skal regne med at afsætte 2 x 15 minutter hver dag på skriveøvelser, indtil vi mødes igen tre uger efter.

 

Dag 2:

 • Opfølgning på hjemmearbejde
 • Gennemgang af skriveterapeutiske teknikker
 • Individuel brug af skriveteknikker til problemløsning, guidet af kursuslederen

 

Du vil få udleveret bogen ”Skriveterapi – din guide til personlig vækst” og en dagbog, som du kan skrive i undervejs. Du er også velkommen til at skrive på din egen medbragte computer eller tablet, hvis du foretrækker det.

 

Efter kurset oprettes en Facebook-gruppe for deltagerne på kurset. Her kan I støtte hinanden i at fortsætte med at lave skriveøvelser, udveksle erfaringer og tips. Den første uge efter kurset vil du og de andre deltagere også kunne få råd og vejledning fra kursuslederen i Facebook-gruppen.

 

Din tilmelding er bindende, når du har fået svar på, om du er optaget. Du kan naturligvis blive forhindret i at deltage. Hvis du melder fra mere end 30 dage før kursets start, koster det en administrationsafgift på 800 kr. Ved afbud mindre end 30 dage før forløbets start betales fuld pris uanset årsag.

Hvis du har tilmeldt dig privat – dvs. at du selv og ikke en arbejdsplads betaler – har du dog 14 dages fortrydelsesret, jf. Forbrugeraftaleloven. Herefter er din tilmelding bindende.

Dette kursus afholdes også på Sjælland: Skriv dig til øget arbejdsglæde og effektivitet – Skriveterapi for freelancere

 

Andre kurser i regi af Aggerbeck Terapi:

Skriv dig stressfri (Jylland)

Skriv dig stressfri (Sjælland)

Undervisere

Annette Aggerbeck

Annette Aggerbeck er journalist (DJ), cand.jur. og exam. psykoterapeut (MPF). Efter 10 år som jurist, blandt andet i Justitsministeriet, har Annette arbejdet som chefredaktør og redaktionssekretær i magasinverdenen og de seneste mange år som freelancejournalist. Hun kender medieverden indefra og har som psykoterapeut såvel stressramte medieansatte som freelancere i terapi – ofte med brug af skriveterapi i kombination med samtale som redskaber mod stress. Ud over at være emotionsfokuseret psykoterapeut, er Annette ekspert i skriveterapi.

I 2014 udkom hendes bog ”Skriveterapi – din guide til personlig vækst” (Nyt Nordisk Forlag), hvor et af kapitlerne specifikt handler om stress. Ud over foredrag, grupper og workshops i eget regi, har hun blandt andet afholdt kurser for Journalistforbundets freelancegruppe, Alzheimerforeningen og kommuner.

 

Læs mere om skriveterapi: https://www.aggerbeck-terapi.dk/skriveterapi/