SEO: Sådan sparker du R*V i Google! (Kolding)

Startdato:
Udbyder:
Sted:
6000 Kolding
ME plus:
ME
Dage:
3 dage
Pris:
7.900 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 5 evalueringer)
Forår 2019

Vil du gerne vide, hvad du skal bruge tid på – og i hvilken rækkefølge – for at skabe gode resultater i Google?
Er du i tvivl om, hvad der giver SEO-mæssig mening at bruge din kostbare tid på? Og i hvilken rækkefølge?

Det gør en verden til forskel i Google, når du tænker de “SEO-mæssige” perspektiver ind i dine arktikler.

Bare rolig… du KAN selv lære at optimere artikler og sider på sitet – og det er IKKE raketvidenskab.

ALLE kan lære SEO – og få mere trafik fra Google!

Rent faktisk vil du med sikkerhed kunne øge din synlighed i Google markant, hvis du går hjem og implementerer de ting, du lærer på dette kursus i søgemaskineoptimering.

Dette kursus er et udvidet grundlæggende kursus, der starter helt fra bunden. Men din viden bliver løftet et godt stykke op over ”begynderniveau”.

Og hvis du har arbejdet med SEO et stykke tid, er dette kursus i søgemaskineoptimering OGSÅ for dig. For du får så mange tips og tricks med dig, som vi godt vil garantere dig, du ikke kendte til.

De første 2 dage er sammenhængende, og du “får lektier for” til dag 3, som ligger ca. 2 uger efter. På 3. dagen gennemgås de forskellige sider, som kursisterne har lavet, og der gives meget brugbar feedback på arbejdet.

SEO kurset dag 1 + 2

De to første kursusdage er sammenhængende, og du får ”lektier” for til den sidste kursusdag, som typisk ligger 2 uger efter de to første dage.

Du lærer blandt andet følgende:

✔️ Hvordan du finder de vigtigste søgeord til netop DIN hjemmeside eller webshop

✔️ Hvordan du strukturerer søgeordene, så de fortæller dig hvilke sider, du som minimum bør have på sitet – og hvilke du mangler! (Info: 9 ud af 10 sites mangler ret mange sider)

✔️ Hvordan du sørger for, at Google og de andre søgemaskiner kan finde dine sider (bonusinfo: Mere end 20% af kursisterne jeg underviser har sider på sitet, som er blokeret for Google)

✔️ Hvordan du laver de optimale title tags (de flytter dine placeringer i Google med det samme)

✔️ Hvordan du laver sider på sitet, der SUGER trafik til sig og konverterer bedre

✔️ Hvordan laver du en optimal intern linkstruktur

✔️ Hvordan du undgår de værste “dobbelt-indhold-fælder”

SEO kurset dag 3

Dine ”lektier” til den tredje SEO kursusdag går ud på, at du skal have omsat den tillærte viden fra de første 2 dage omkring søgeordsanalyse, prioritering af søgeord samt opsætning af landingsside med title tags, meta description, billeder og ikke mindst indhold til en færdigoptimeret side.

(Bare rolig… hvis nogle af ordene ikke giver mening for dig lige nu, så gør de det helt sikkert efter de 2 første SEO-dage).

Derudover får du også nogle rigtig gode linkmuligheder forærende – lige til at gå til!

Kurset afholdes også i Odense og København.

Undervisere

Claus Rump

Claus har arbejdet med SEO siden 2011 og undervist siden 2013. Han har bl.a. været SEO-specialist hos River Online, hvor han sad med flere større virksomheder i sin kundeportefølje. Her kan blandt andet nævnes PietHein.dk og tandlægekæden Godt Smil.

Udover SEO på grundlæggende og avanceret niveau underviser Claus også i e-mail marketing.

Han har startet 2 webshops og flere forretningshjemmesider helt fra bunden, så han kender til alt det benarbejde, der ligger foran dig lige nu. Claus er tidligere Officer i Forsvaret og har derudover mere end 10 års erfaring med internationalt salg og markedsføring.

Claus lever og ånder for søgemaskineoptimering – og for at lære fra sig. Hans dedikerede tilgang til undervisningen vil med sikkerhed smitte af på dig og give dig et ekstra ”skub” i retning af at gå hjem og skabe resultater på DIN hjemmeside eller webshop.