Sæt journalistikken i system – undgå at starte forfra hele tiden

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 Kbh. Ø
Dage:
2 dage
Pris:
7.990 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 7 evalueringer)
Efterår 2022

Hver mandag starter det forfra.

Sådan er oplevelsen hos mange journalister og på mange medier. Det hele skal hele tiden opfindes på ny. Der er risiko for tidligt at brænde ud idemæssigt. Sådan behøver det ikke være.

Gennem planlægning, årshjul og formater kan du komme et sted hen, hvor du er meget langt fra at starte på bar bund hver uge. Du får bedre ideudvikling, du får bedre tid, du får bedre journalistik og fremfor alt får du et bedre medie.

Kurset giver konkrete værktøjer og tricks til journalister og til medier i en medievirkelighed, der går stærkt. Det spiller på den digitales præmisser. Det lærer dig at sætte journalistikken i system, bygge et godt uge- måneds- og årshjul og formaterer din journalistik og dit produkt, så meget er givet på forhånd og kvaliteten går op.

Det henvender sig både til journalister og medier. For det handler grundlæggende om planlægning, struktur og gennemtænkte formater. Du lærer konkret at udvikle og lave formater, der genføder din journalistik som original.

PU-medlemmer kan på dette et-dags kursus møde nogle af dem, der hjælper medier og organisationer med at sætte journalistikken og formateringen i system.

Kurset kredser om de nødvendige redaktionelle, kommercielle og digitale forudsætninger, man skal rumme for at blive en succes.

Det kan være et uvurderligt perspektiv for journalister og redaktører, der skal kunne navigere og konkurrere i en digital virkelighed anno 2022.

Vi har gjort os erfaringerne

Willmore er rådgivningsvirksomhed for medier og dem der gerne vil være medier. Vi arbejder for en række af de største danske mediehuse, en lang række niche medier og større organisationer. Du kan blandt andet møde.

Lasse Charley Pedersen, tidligere redaktør ved blandt andet DR og Ekstra Bladet. Har hjulpet en lang række med at formatere og systematisere deres indhold. Lasse underviser i at sætte indholdet på format og i system. Du lærer at formaterer din journalistik på forskellige platforme, så den samme viden og kilder bruges til originale udgivelse hver gang. Du lærer samtidig at bygge effektive uge, måneds og årshjul selv.

Mere om dette kursus