Rejs Sikkert! – almen rejsesikkerhed

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2000 Frederiksberg
Dage:
1 dage
Pris:
3.500 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 12 evalueringer)
Forår 2023

Rejser du hyppigt til lande, hvor der er risiko for politisk uro, naturkatastrofer eller hvor kriminaliteten er høj? Ønsker du at klæde dig på til at vige uden om risici, såsom cyberkriminalitet, røveri, kidnapning og svindel? Og til at håndtere de kritiske hændelser, der måtte opstå, så de ikke udvikler sig til skade for individ og arbejdsgiver? Rejsesikkerhed er vigtig for rejsende medarbejdere.

Vores éndagskurser i rejsesikkerhed henvender sig til alle, der på vegne af deres virksomhed eller organisation rejser udenfor Europa og Nordamerika. Kurset er ikke blot en bunke konkrete værktøjer, men også en proces, hvor den enkeltes risikoperception og -opmærksomhed finder sit rette leje. Lær at læse en risikovurdering, og relater den til den rejse du skal på. Desuden klædes du på til at håndtere de mest sandsynlige kritiske hændelser. Fokus er på at etablere et mindset hos deltagerne, som gør det muligt at forholde sig til- og handle på risici i forbindelse med udlandsrejser.

Travel & Risk

Vores kurser er skabt af en række eksperter, der i en lang årrække har arbejdet med rejsesikkerhed og uddannelse i både statslige organisationer, NGO’er og virksomheder og udvikles kontinuerligt, så de altid passer til den virkeligheden. Kursets indhold og opbygning er baseret på en skarp prioritering af det, der betyder noget: Enten fordi det statistisk udgør en reel risiko, eller fordi det udgør en frygtfaktor, der hæmmer den enkelte i udførelsen af sit arbejde. Kurset opdateres kontinuerligt, så nye udfordringer, fokusområder eller viden inkorporeres. Eksempelvis indeholder kurset nu en sektion omkring at rejse i en verden med de gældende konsekvenser af CoVID-19.

Indhold:

  • Sårbarheds-/risikoanalyse
  • Deeskalerende kommunikation
  • Stresshåndtering
  • Cyberkriminalitet
  • Rejsemedicin
  • At rejse i en corona-verden
  • Tæt på terror
  • Evakuering

HEAT-kursus

Skal du på længere rejser eller til destinationer med en mere udfordrende risikoprofil, så overvej det fulde HEAT-kursus.

Det er vigtigt for os, at deltagere forlader kurset styrkede med nye redskaber og med et fortsat ønske om at rejse internationalt. Læs mere om Travel&Risk på www.travelandrisk.dk.