Projektledelse med SCRUM Master – Kbh.

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1310 København K
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
12.500 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 84 evalueringer)
Forår 2020

SCRUM er den mest udbredte – best practice – metode til agil projektledelse og produktionsstyring. Metoden anvendes typisk til projekter, hvor uforudsigeligheden er stor og hvor produktspecifikationer og krav ændres løbende. SCRUM er et fleksibelt ledelsesværktøj, der kan tilpasses mange fagområder og brancher.

Indhold: Kurset giver dig et overblik og en grundlæggende forståelse af metoden. Du bliver, når du har gennemført hele kursusforløbet, i stand til at varetage SCRUM Master rollen i professionelle sammenhænge. SCRUM masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, samt sikre at alle processer bliver overholdt. I modsætning til mange andre projektmodeller og tilgange bygger SCRUM på principper, der handler om at reducere dokumentation og øge interaktion og samspil imellem projektdeltagere.

Målet med kurset er, at du får kendskab til projektledelse og får en certificering som SCRUM Master Certified.

Målgruppe: Grundkursus for alle der skal eller er igang med projektledelse og som ønsker indsigt i SCRUM-metoden. Der kræves ingen kendskab til SCRUM eller andre projektstyrings værktøjer for at deltage på kurset. Deltagerne er ledere, projektledere, journalister, SoMe medarbejdere, designere, kommunikations- og marketingmedarbejdere.

Udbytte: Kurset sætter dig i stand til at varetage SCRUM Master rollen i professionelle sammenhænge. Såfremt eksamen bestås, får du en certificering som SCRUM Master Certified.

Form: Kurset gennemføres over 2 intensive dage, som afsluttes med en online-eksamen. Ca. 4 uger før kurset får du adgang til e-learningsmaterialer, der indeholder videoer, quizzer og testeksaminer. Disse materialer er der også adgang til 12 måneder efter kurset. Da der indgår blended learning i kurset, vil tilmeldingsfristen være ca. 4 uger før kursusopstart.

Du skal forvente at bruge ca. 30 timers forberedelse til læsning af manual, gennemgang af e-learning samt løsning af opgaver og testeksamen.

Der undervises på dansk, men materiale og test er på engelsk. Derfor benyttes de engelske begreber også ifm undervisningen.

 

Kurset udbydes i samarbejde med Mentorix ApS, som er Accredited Training Organizations (ATO) by PeopleCert on behalf of AXELOS. The Swirl logo (TM) registered Trademark of AXELOS Ltd, used under permission of ALEXOX Ltd. All rights reserved.