Projektledelse med SCRUM Master (Aarhus)

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000 Aarhus C
Dage:
2 dage
Pris:
12.500 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 88 evalueringer)
Forår 2021

SCRUM er den mest udbredte – best practice – metode til agil projektledelse og produktionsstyring. Metoden anvendes typisk til projekter, hvor uforudsigeligheden er stor og hvor produktspecifikationer og krav ændres løbende. SCRUM er et fleksibelt ledelsesværktøj, der kan tilpasses mange fagområder og brancher.

Kurset giver dig et overblik og en grundlæggende forståelse af metoden. Du bliver, når du har gennemført hele kursusforløbet, i stand til at varetage SCRUM Master rollen i professionelle sammenhænge. SCRUM masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, samt sikre at alle processer bliver overholdt. I modsætning til mange andre projektmodeller og tilgange bygger SCRUM på principper, der handler om at reducere dokumentation og øge interaktion og samspil imellem projektdeltagere.

Målet med kurset er, at du får kendskab til projektledelse og får en certificering som SCRUM Master Certified.

Undervisere

Jacob Jacobsen

Jacob har i mere end 10 år arbejdet med procesoptimering i såvel produktions- som administrationsmiljøer. Jacob er akkrediteret PRINCE2® Trainer og Lean Facilitator. Derudover er han certificeret SCRUM Master® og Belbin®.

Som underviser er Jacob en dygtig formidler, og han forstår at gøre det tunge teoretiske stof tilgængeligt på en måde, der gør det spændende at være kursist. Jacob evner at koble teorien med sine kursisters hverdag, og det giver en unik hands-on tilgang til anvendelse af teori i praksis.

Jacob er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet og har en CBA fra Business Academy South West.

Mere om dette kursus