Den professionelle samtale: bliv skarp på coaching, konflikthåndtering, feedback og facilitering

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Pilestrædet, Kbh K
ME plus:
ME
Dage:
5 dage
Pris:
18.200 kr. + moms | PU-støtte: 4.500 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 26 evalueringer)
Efterår 2018

Vil du gerne navigere bedre i de vanskelige samtaler? Vil du heller forebygge konflikter og manglende deltagelse end at brandslukke? Er du nysgerrig på de effektive værktøjer i coaching? Har du lyst til at skrue arbejdsglæden i vejret og give dine medarbejdere/kollegaer feedback? Og syntes du, at det kunne være være cool at kunne faciliterer nogle gode processer?

Så skal du med på dette intensive forløb, hvor vi arbejder med alle facetter af den professionelle samtale og den gode proces. Du vil blive introduceret til de grundlæggende teknikker – samt filosofien – bag coaching, feedback, konflikthåndtering og procesfacilitering.

Vi vil arbejde meget praksisnært, så vi veksler mellem oplæg og øvelser. I vil få masser af individuel feedback, da det er et lille eksklusivt hold, hvor vi også tager udgangspunkt i jeres egne cases.

Vi lægger ud med tre dages internat ved vandet i Holbæk og følger op med to kursusdage i København, undervejs trænes der med egne målsætninger.

Der vil komme gæstelærer, samt blive mulighed for selv at blive coachet.

Kun otte pladser – så tænk ikke for længe.

Efterfølgende vil holdet få mulighed for at blive en del af et netværk med fokus på den professionelle samtale.

Undervisere

Gitte Svanholm

Gitte Svanholm er journalist, forfatter, ICC-certificeret coach & teamcoach og har en master i organisationspsykologi. Tidligere journalist på Politiken, HR-partner i Novo Nordisk, driver nu selvstændig kursus- og konsulentvirksomhed med ’Svanholm Coaching’ med fokus på ledelse, trivsel og relationer. Skriver fagbøger – og blogger om ledelse for Mandag Morgen.

Mere om dette kursus