Produktion af video content 2 – avanceret SoMe storytelling

Startdato:
Udbyder:
Sted:
22
Dage:
5 dage
Pris:
15.800 kr. + moms | PU-støtte: 6.750 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 1 evalueringer)
Efterår 2022

Produktion af video content 2 er for dig der allerede er fortrolig med videoproduktion til web og SoMe eller for dig der har gennemført Video Content 1 kurset. Kursets mål er at bringe dig videre i dit arbejde med produktion af video content. Fra simple interview-bårne video med enkle dækbilleder til visuelle fortællinger der kan fange og fastholde seerens opmærksomhed.

Du lærer
I løbet af 5 dage får du en stærk forståelse for hvordan du omsætter den kommercielle kommunikative behov til effektive visuelle fortællinger, der rammer målgruppen..

Du får kendskab til de mest  brugt kanaler som YouTube, Facebook, Instagram og hvordan du vinkler dit content til hver kanal. Dertil lærer du forskellen på hvordan video fungere på sociale medier kontra hjemmesider. 

Du opnår en fortrolighed med filmsproget og forskellige genreelementer og får styrket dine værktøjer, så du kan slippe kreativiteten løs og koncentrere dig om at skabe en film, der bedst formidler budskaberne til målgruppen.

Vi arbejder med

  • At styrke din forståelse for kommercielt storytelling i de korte formater målrettet til forskellige platforme.
  • Hvordan du opbygger og arbejder med visuelle sekvenser og scener for at skabe dine historier.
  • Avanceret billedkompositioner, lyssætning og kamerabevægelser.
  • Forståelse for hvordan du bruger lydbilleder til at styrke dine billeder.
  • Hvordan du skaber den rette stemning der kan tale til din seeres underbevidsthed.

I løbet af kursets 5 dage vil du blive præsenteret for en række teoretiske og praktiske værktøjer, som du afprøver i praksis. Du bliver guidet og får personlig feedback af din kyndige underviser, der har mange års erfaring med at producere video til nogle af Danmarks største brands, virksomheder og organisationer. 

Udbytte
Efter kurset er du i stand til at  producere effektive video fortællinger med professionelt look og flow, og du har du en lille reportagefilm med hjem.

Undervisningsform
Dette er et praktisk, intensiv kursus, på udvidet niveau, der giver dig hands-on erfaring med de enkelte dele af en videoproduktion. Kurset veksler mellem teori og praktik, så du får indarbejdet læringen gennem praktiske øvelser. I løbet af kurset får du 1:1 sparring fra din underviser samt feedback i plenum, når I sammen gennemgår de enkelte opgaver.

Om underviseren
Casper Joel

Hvem er du?
Kurset er henvendt til dig der arbejder professionelt med video. Du er allerede fortrolig med videoproduktion til web og SoMe eller har gennemført Video Content 1 kurset. 

Praktisk
Eleverne skal som minimum selv medbringe eget kamera og lydudstyr samt klippecomputer med eget klippeprogram installeret.Husk hovedtelefoner. Er du i tvivl om udstyrskrav er du meget velkommen til at ringe til os og vi kan guide dig igennem udstyrsbehov.

Undervisningen foregår i Nomad Workspace og er inklusiv frokost, kaffe/te  og snacks i løbet af dagen. 

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

Undervisere

Casper Joel

Casper Joel er ejer af produktionsselskabet Monitorfilm, hvor han leverer online videoer – reklamefilm, kampagnefilm, virksomhedsfilm, teasers, trailers og microdocs – til bl.a. Amnesty International, Sundhedsstyrelsen, Gribskov- og Fredensborg Kommune, Glyptoteket og Københavns Universitet.

Casper er desuden uddannet både som manuskriptforfatter og skuespiller, som hans kundekreds også bærer præg af med mange opgaver for bl.a. Bellevue Teatret, Østre Gasværk Teater og Malmø Opera.

Mere om dette kursus