Produktion af video content 1

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2200 København N
Dage:
5 dage
Pris:
16.800 kr. + moms | PU-støtte: 4.500 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 3 evalueringer)
Forår 2023

Produktion af video content 1 er for dig der gerne vil i gang med at producere video til web og SoMe. Sigtet er, at give dig overblik og bringe dig gennem de vigtigste praktiske erfaringer, så du selv kan tilrettelægge, filme og klippe korte videoproduktioner.

Du lærer
På kurset ser vi på, hvad det er ved video content til web og SoMe, som gør dette medie forskelligt fra andre kommunikations- og markedsføringskanaler. 

Hvori består det særlige potentiale? Vi taler idéer, ser eksempler på SoMe film og dykke ned i hvordan andre har grebet opgaven an, samt hvad der skal til for at opnå de samme udtryk og resultater.

Når forståelsen for mediet er på plads, går vi i værktøjskassen og får hands on på de praktiske aspekter ved at lave video content:

  • Fortællemodeller og -strukturer
  • Kameraer og optagemetoder
  • Lysforståelse og lyssætning
  • Lydoptagelse under forskellige forhold, herunder microport og håndrecorder.
  • Forståelse for klipningens behov og hvordan du tilrettelægger dine optagelser hertil.

Endelig tager vi hul på planlægningen  og optagelse af din egen prøvefilm, der som minimum omfatter en kort portrætfilm baseret på et interview og dækbilleder.

På kursets sidste 2 dage dykker vi ned i klipningens univers. Her får du en praktisk indføring i klipningens sprog og du vil arbejde med dine egne optagelser.

Kurset afsluttet med fælles visning af vores film og feedback fra underviser og medkursister..

Udbytte
Efter endt kursus har du en god forståelse for, hvad det kræver at arbejde med video content til web og sociale medier. Du vil have ‘hands on’ erfaring med produktion af din første professionelle film.  Med viden, konkrete værktøjer og praktiske færdigheder vil du være i stand til at arbejde selvstændigt og komme godt videre med dine egne videoproduktioner.

På Produktion af video content 1 kigger vi også på deltagernes specifikke produktionsbehov og giver et bud på, hvordan jeres videoer kan udføres, og hvad det kræver.

Undervisningsform
Dette er et praktisk, intensiv kursus, der giver dig ‘hands-on’ erfaring med alle faser i en videoproduktion. Undervisningen er baseret på øvelser og undervejs vil du få individuel støtte såvel som kvalitativ feedback i plenum, så du både lærer fra underviseren og fra andre kursister.

Om din underviser
Din underviser er den erfarne fotograf, klipper og tilrettelægger Casper Joel. Casper er ejer af produktionsselskabet Monitorfilm, hvor han leverer online videoer – reklamefilm, kampagnefilm, virksomhedsfilm, teasers, trailers og microdocs – til bl.a. Amnesty International, Sundhedsstyrelsen, Gribskov- og Fredensborg Kommune, Glyptoteket og Københavns Universitet.

Casper er desuden uddannet både som manuskriptforfatter og skuespiller, som hans kundekreds også bærer præg af med mange opgaver for bl.a. Bellevue Teatret, Østre Gasværk Teater og Malmø Opera.

Hvem er du?
Kurset er henvendt til kommunikatører, der vil arbejde professionelt med video, fx skrivende journalister, kommunikation- og marketingkonsulenter, web-redaktører, grafiske designere og faglige formidlere. 

Det faglige niveau er for begyndere der har lidt eller ingen kendskab til at lave video.

Praktisk
Det er en forudsætning at du medbringer eget kamera og lydudstyr (evt. mobiltelefon med video funktion) samt en computer med eget klippeprogram installere til at redigere dine optagelser: AVID, Final Cut Pro, Premiere Pro eller Davinci Resolve. (DaVinci Resolve har en gratis udgave). Din underviser kan supportere Final Cut Pro. Husk hovedtelefoner.

Er du i tvivl om behov og krav til udstyr, er du meget velkommen til at ringe til os, så vi kan guide dig til eventuelt leje eller køb.

Kursusprisen inkludere frokost samt kaffe, the og vand i løbet af dagene.

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

Undervisere

Casper Joel

Casper Joel er ejer af produktionsselskabet Monitorfilm, hvor han leverer online videoer – reklamefilm, kampagnefilm, virksomhedsfilm, teasers, trailers og microdocs – til bl.a. Amnesty International, Sundhedsstyrelsen, Gribskov- og Fredensborg Kommune, Glyptoteket og Københavns Universitet.

Casper er desuden uddannet både som manuskriptforfatter og skuespiller, som hans kundekreds også bærer præg af med mange opgaver for bl.a. Bellevue Teatret, Østre Gasværk Teater og Malmø Opera.

Mere om dette kursus