Prince 2 ® – Foundation – Aarhus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8200 Aarhus N
Dage:
2 dage
Pris:
12.500 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 82 evalueringer)
Forår 2020

PRINCE2® er anerkendt som den førende projektledelsesmetode og anvendes i organisationer, der ønsker øget produktivitet, bedre styring af kreative arbejdsprocessere og effektive forretningsmæssige resultater.

Indhold: Kurset giver dig en overblik og en grundlæggende forståelse af metoden og dens mulige anvendelse. Ved bestået eksamen opnås internationalt anerkendt certificering.

Kurset omfatter en introduktion og gennemgang af de vigtigste elementer, herunder:

  • grundlæggende projektmodel, principperne, temaerne og processerne
  • organisation – projektorganisering, rollerne og ansvaret
  • Business Case – udarbejdelse og vedligeholdelse
  • kvalitet – planlægning og kontrol
  • planlægning – produktfokus, nedbrydning og flow
  • risiko – planlægning, styring og handling
  • fremdrift – tolerancer, afvigelsesstyring og faseopdeling
  • ændringer – konfigurationsstyring, emnehåndtering og baseline
  • processer – vejen fra projektets start til mål

Målgruppe: Kurset er  for alle, der skal eller er igang med projektledelse og som ønsker indsigt i PRINCE2®-metoden. Der kræves ingen kendskab til PRINCE2® eller andre projektstyrings værktøjer for at deltage på kurset. Deltagerne er ledere, projektledere, journalister, SoMe medarbejdere, designere, kommunikations- og marketingmedarbejdere.

Udbytte: Du opnår en grundlæggende og bred forståelse af metoden og dens praktiske anvendelse i et projektarbejde. Du kan efter kurset deltage på alle niveauer i et projektarbejde med PRINCE2®. Ved bestået eksamen opnås internationalt anerkendt certificering som “PRINCE2® Foundation”

Form: Kurset gennemføres over 2 intensive dage, som afsluttes med en online-eksamen. Ca. 4 uger før kurset får du adgang til e-learningsmaterialer, der indeholder videoer, quizzer og testeksaminer. Disse materialer er der også adgang til 12 måneder efter kurset. Inden kurset anbefales at manual og e-learningsmaterialer gennemlæses. Der undervises af akkrediteret træner og der veksles mellem oplæg og gruppeøvelser. Der må forventes ca. 1 times hjemmearbejde mellem de 2 kursusdage.

Der undervises normalt på dansk, materialerne er danske og testen er på dansk.

Du skal forvente at bruge ca. 30 timers forberedelse til læsning af manual, gennemgang af e-learning samt løsning af opgaver og testeksamen.

Kurset udbydes i samarbejde med Mentorix ApS, som er Accredited Training Organizations (ATO) by PeopleCert on behalf of AXELOS. The Swirl logo (TM) registered Trademark of AXELOS Ltd, used under permission of ALEXOX Ltd. All rights reserved.

Undervisere

Jacob Jacobsen

Jacob har i mere end 10 år arbejdet med procesoptimering i såvel produktions- som administrationsmiljøer. Jacob er akkrediteret PRINCE2® Trainer og Lean Facilitator. Derudover er han certificeret SCRUM Master® og Belbin®.

Som underviser er Jacob en dygtig formidler, og han forstår at gøre det tunge teoretiske stof tilgængeligt på en måde, der gør det spændende at være kursist. Jacob evner at koble teorien med sine kursisters hverdag, og det giver en unik hands-on tilgang til anvendelse af teori i praksis.

Jacob er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet og har en CBA fra Business Academy South West.