Premiere Rush kursus – Videoproduktion i Aarhus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000 Aarhus C
Dage:
1 dage
Pris:
3.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.350 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 77 evalueringer)
Efterår 2022

Skal du i gang med produktion af små videoer til sociale medier? Dette Premiere Rush kursus er til dig, der skal i gang med redigering af små videoer til sociale og digitale medier. Med Adobe Premiere Rush får du et nemt og intuitivt program i din kreative værktøjskasse.

I mediebranchen er der stor efterspørgsel på medarbejdere, der på tværs af afdelinger kan producere videoer, som supplerer det skrevne indhold. På kun 1 kursusdag kommer du godt fra start med videoredigering og du lærer at tilføje spændende effekter, overgange, tekst, musik og speak til delevenlige videoer.

På Premiere Rush kurset lærer du både om optageteknikker og videoredigering med din smartphone i programmet, der er en mindre og mere tilgængelig udgave af Adobe Premiere Pro. Efter kurset vil du kunne optage, klippe og producere små videofilm og har desuden fået praktisk viden om, hvordan du distribuerer dine videoer på digitale platforme.

Dit udbytte af at deltage på kurset:

  • Du får en grundig introduktion til brugerfladen i Adobe Premiere Rush
  • Du kan planlægge det gode indhold og den gode historie i dine videoer
  • Du lærer at optage videoer i høj kvalitet med din smartphone
  • Du lærer de vigtigste redigeringsværktøjer til klipning, overgange og tekst
  • Du kan tilføje musik og effekter til dine optagelser
  • Du kan nemt eksportere videoer til de mest populære digitale platforme

Tag 1 dag ud af din kalender og kom godt fra start med videoredigering og kreativ produktion af indhold til jeres hjemmeside og sociale medier!

 

Undervisere

Guðmundur Rúnar Kristjánsson

Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed. Guðmundur underviser også bl.a. på en række Adobe Premiere Pro kurser og Adobe After Effects kurser hos Softworld og Jensens Kurser.