Premiere Pro CC videoredigering. Modul 3: Expert

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København
Dage:
1 dage
Pris:
2.750 kr. + moms | PU-støtte: 780 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 131 evalueringer)
Efterår 2016

Når du har været igennem Modul 1 (Intro) og Modul 2 (Avanceret) – eller har tilsvarende viden og erfaring med Premiere Pro CC, så er du klar til at tage skridtet videre til at blive ekspert ved at tage 3. modul, Ekspert-dag.

Med din opbyggede viden om Premiere Pro CC går vi på jagt i programmet og kigger på nogle af de spændende filtre og effekter, der gemmer sig under motorhjelmen. Vi kigger på processer, der kan lette din redigering. Vi ser generelt på effekter indenfor advanceret billedbehandling, herunder forskellige effekter hvor man kan tracke og f.eks. gøre nummerplader/ansigter i bevægelse utydelige, ligesom at gennemgå forskellige lydeffekter. Du lærer at bruge genveje og får en masse tips og tricks, som kan lette din arbejdsproces.

Kurset henvender sig til brugere, der har gennemgået Modul 1 (Intro) og Modul 2 (Avanceret) eller dig, som har tilsvarende kendskab til Premiere Pro CC, og som vil udforske mulighederne i programmet.

Efter denne dag har du lært alt det, der skal til, for at få dine film helt op at ringe. Du kan fikse lyden, hvis det er gået galt i optagelsen, du kan arbejde med skæve formater – alt i alt lærer du, hvordan du sætter dit personlige præg på din film.


Kurset er en del af tre modulopbyggede Adobe Premiere Pro CC-kurser. Modulerne kan tages samlet eller enkeltvis. Det eneste krav er, at kursisten skal have gennemgået foregående modul eller have lignende kendskab til indholdet.

For at opnå rabat på flere moduler, skal de bestilles samlet.
1 modul*: 2750,- / PU tilskud: 780,- Premiere Pro CC – Intro modul
2 moduler*: 4950,- / PU tilskud: 1560,- Premiere Pro CC – Avanceret modul
3 moduler*: 7425,- / PU tilskud: 2340,- Premiere Pro CC – Expert modul

Kursusprisen er eksklusiv moms

Kursisten medbringer selv Mac/PC.

Link til generelle regler for kurset.

Link til Modulkursus.dk

Undervisere

Underviser Henrik Bo

Henrik Bo, (1962), uddannet fra Danmark Journalisthøjskole i 1986. Har været på NORDJYSKE Medier i de sidste 30 år som pressefotograf og arbejder i dag som still- og tv-fotograf på NORDJYSKE. Samtidig er han superbruger og underviser internt fotograferne i blandt andet videoredigering.