Premiere Pro CC, videoredigering. Modul 2: Avanceret

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København
Dage:
1 dage
Pris:
2.750 kr. + moms | PU-støtte: 780 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 131 evalueringer)
Efterår 2016

Den Avancerede dag er skabt til dig, som har gennemført Modul 1, Intro – eller som har et tilsvarende kendskab til Adobe Premiere Pro CC.

Vi går dybere ind i redigering af video med Premiere Pro CC og arbejder med at gøre filmen mere seværdig. Vi tager fat på organiseringen af dit råmateriale, så du ikke mister overblikket. Vi trækker stillbilleder ind og får dem til at spille sammen med videoen, og vi arbejder med lyden i flere dimensioner som f.eks. speak og underlægningsmusik.

Du får udleveret kursusopgaver med tilhørende videofiler.

Kurset henvender sig til brugere, der har gennemgået Modul 1 (Intro) eller dig, som har tilsvarende kendskab til Premiere Pro CC, og som vil videre med programmet.

Efter denne dag har du lært at få stillbilleder til at spille sammen med video. Din redigering er blevet lettere med brug af subclip. Du har lært at arbejde med lyd såsom speak, musik, soundbits og meget mere. Din film får en bedre finish – og husk: Lyden er mere end 50 % af den færdige film.


Kurset er en del af tre modulopbyggede Adobe Premiere Pro CC-kurser. Modulerne kan tages samlet eller enkeltvis. Det eneste krav er, at kursisten skal have gennemgået foregående modul eller have lignende kendskab til indholdet.

For at opnå rabat på flere moduler, skal de bestilles samlet.
1 modul*: 2750,- / PU tilskud: 780,- Premiere Pro CC – Intro modul
2 moduler*: 4950,- / PU tilskud: 1560,- Premiere Pro CC – Avanceret modul
3 moduler*: 7425,- / PU tilskud: 2340,- Premiere Pro CC – Expert modul
Kursusprisen er eksklusiv moms

Kursisten medbringer selv Mac/PC.

Link til generelle regler for kurset.

Link til Modulkursus.dk

Undervisere

Underviser Henrik Bo

Henrik Bo, (1962), uddannet fra Danmark Journalisthøjskole i 1986. Har været på NORDJYSKE Medier i de sidste 30 år som pressefotograf og arbejder i dag som still- og tv-fotograf på NORDJYSKE. Samtidig er han superbruger og underviser internt fotograferne i blandt andet videoredigering.