Premiere Pro CC, videoredigering. Modul 1: Intro

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København
Dage:
1 dage
Pris:
2.750 kr. + moms | PU-støtte: 780 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 131 evalueringer)
Efterår 2016

Skal du i gang med at redigere video i Premiere Pro CC, eller har du snuset til programmet og ikke rigtig kommet videre, så er dette intro-kursus noget for dig.

På intro-dagen kigger vi helt grundlæggende på programmet og bevæger os igennem det. Gennem forskellige øvelser lærer du at komme rigtigt fra start og organisere dine filer, så du altid ved, hvor de er – så din Mac eller PC ikke ”sander” fuldstændigt til. Vi kigger på at sætte ind/ud-punkt, vi arbejder med dækbilleder – og flytter det hele til din historielinje.

Vi får dit videobillede til at stå lækkert ved at rette farverne, justerer lyden til perfektion og føjer tekstskilte til dine film. Til sidst lægger vi det hele op på YouTube.

Du får udleveret kursusopgaver med tilhørende videofiler.

Kurset henvender sig til brugere, der gerne vil i gang med at redigere video med Premiere Pro CC, eller som er gået i stå med programmet. Som kursist skal du have kendskab til filstruktur på brugerniveau på Mac eller PC.

Efter denne første dag kan du redigere små færdige videofilm med tekstskilte på – lige klar til at blive lagt på YouTube eller lignende.


Kurset er en del af tre modulopbyggede Adobe Premiere CC-kurser. Modulerne kan tages samlet eller enkeltvis. Det eneste krav er, at kursisten skal have gennemgået foregående modul eller have lignende kendskab til indholdet.

For at opnå rabat på flere moduler, skal de bestilles samlet.
1 modul*: 2750,- / PU tilskud: 780,- Premiere Pro CC – Intro modul
2 moduler*: 4950,- / PU tilskud: 1560,- Premiere Pro CC – Avanceret modul
3 moduler*: 7425,- / PU tilskud: 2340,- Premiere Pro CC – Expert modul

Kursusprisen er eksklusiv moms

Kursisten medbringer selv Mac/PC.

Link til generelle regler for kurset.

Link til Modulkursus.dk

Undervisere

Underviser Henrik Bo

Henrik Bo, (1962), uddannet fra Danmark Journalisthøjskole i 1986. Har været på NORDJYSKE Medier i de sidste 30 år som pressefotograf og arbejder i dag som still- og tv-fotograf på NORDJYSKE. Samtidig er han superbruger og underviser internt fotograferne i blandt andet videoredigering.