Planlægningskursus | København

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2860 Søborg
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.995 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 30 evalueringer)
Forår 2023

Vil du gerne blive bedre til at koordinere og strukturere din arbejdsdag, så du ikke glemmer hverken aftaler eller mails? Og ønsker du at få værktøjerne til at prioritere og overskue dine arbejdsopgaver, så du både overholder deadlines og effektiviserer din arbejdstid? Med et planlægningskursus får du fyldt værktøjskassen op med viden og konkrete redskaber til at kunne opnå netop dette.

På dette praksisnære kursus i planlægning får du igennem teori og praktiske øvelser “hands on”-erfaring med bogstaveligt talt at planlægge dig ud af hverdagslige problemer såsom overskredne deadlines, glemte mails, oversete aftaler, uoverskuelige opgavelister, mangelfuld koordinering og meget andet.

Efter kurset går du derfor hjem med en operativ ”værktøjskasse” bestående af en masse brugbar viden, kompetencer, redskaber samt skarpe tips og tricks til, hvordan du sætter struktur på arbejdsdagen.

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at skabe faste og sundere arbejdsrutiner samt gnidningsfrie og effektive arbejdsflows. Alt sammen med henblik på at sikre overblik, spare tid og at optimere interne ressourcer og arbejdsindsatser i din hverdag.

Efter kurset har du helt styr på:

 • Hvordan du strukturerer arbejdsopgaver vha. praktiske planlægningsværktøjer
 • Du kan skabe faste og sunde arbejdsrutiner, som er med til at effektivisere den daglige håndtering af opgaver og aftaler på to-do-listen
 • Hvordan du undgår glemte mails, oversete aftaler, manglende opfølgning m.m. i en travl hverdag
 • Du kan udarbejde en rettidig tids- og handlingsplan, som ikke skrider, så alle deadlines bliver overholdt
 • Du mestrer at bruge Outlook som planlægningsværktøj – også i samspil med f.eks. OneNote og Planner
 • Du kan skabe overblik over arbejdskalenderen og prioritere arbejdsopgaver og projekter

Du har altid mulighed for at medbringe dit eget materiale, så du kan arbejde med konkrete problemstillinger. Derudover kontakter din underviser dig inden kurset, hvor du har mulighed for at komme med særlige ønsker til indholdet på kurset. Det giver det bedste udgangspunkt for at få det fulde udbytte af kurset.

Vigtig viden inden kurset:

 • Vi kører med små hold på maks. 5 deltagere pr. kursus for at sikre dig maksimalt udbytte
 • Du kommer hverken til at sulte eller tørste på kurset! Undervejs tilbyder vi fuld forplejning – herunder morgenbrød, lækker frokostbuffet, te/kaffe, kolde drikkevarer samt snacks og eftermiddagssødt
 • Prisen inkluderer gennemarbejdet og opdateret kursusmateriale
 • Der vil blive stillet computere til rådighed , men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen computer efter ønske
 • Din underviser kontakter dig inden kurset, så vi for så vidt muligt kan skræddersy undervisningen efter netop dine behov og evt. særlige ønsker
 • Vi tilbyder selvfølgelig 100 % tilfredshedsgaranti

Kan jeg medbringe eget materiale?

Ja da! Vi ønsker at gøre kurset relevant og brugbart for dig, og derfor må du gerne inddrage eget materiale, som undervisningen og de praktiske øvelser kan tage afsæt i. På den måde får du mulighed for at adressere dine specifikke problemstillinger undervejs, så du får fuldt udbytte af kurset.

Tilmeld dig allerede nu – lige her på siden.

Det siger vores tidligere deltager om kurset i planlægning:

Undervisere

Ole – Microsoft ekspert

Ole er ansat som Microsoft ekspert og underviser ved Kursusfabrikken. Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver indenfor Microsoft Office. Udover den praktiske erfaring, er han også MOS certificeret og certificeret Technical Trainer. Ole hjælper virksomheder med at arbejde mere effektivt ved at optimere og automatisere interne processer og arbejdsrutiner.