Photoshop Udvidet kursus – Aarhus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000 Aarhus C
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 77 evalueringer)
Efterår 2022

Kom godt videre med billedbehandling i Photoshop på dette Udvidede kursus

Dette Photoshop Udvidet kursus i København og Aarhus er til dig, der skal videre i Photoshop med mere avancerede funktioner.

Kender du allerede Photoshop på begynderniveau, og vil have endnu flere muligheder i det kreative billedprogram? På dette 2-dages Photoshop kursus udvider du dit grundlæggende kendskab til programmet, så du kan producere endnu skarpere billedmateriale og grafik såsom web-bannere, billeder og fotos.

Efter kurset kan du arbejde mere effektivt med lag, retoucheringer og fritlægninger af objekter. Du får værktøjerne helt ind under huden, så du kan bruge din energi på at være kreativ i programmet.

Din underviser på kurset er certificeret fra Adobe og har mange års erfaring med brug af programmet i kommercielle sammenhænge.

Hovedpunkter på kurset:

  • Korrekt opsætning af Photoshop, der sikrer et effektivt workflow
  • De nyeste retoucheringsværktøjer
  • Avancerede fritlægningsfunktioner
  • Fælles Creative Cloud-biblioteker på tværs af Adobe programmer
  • Arbejde med Smart Objects

 

Undervisere

Sten Olsen

Sten er Adobe Certified Instructor og specialist i Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop og Adobe Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design samt undervist virksomheder i over 18 år. Sten har mange års praktisk erfaring som instruktør i Århus hos bl.a. Softworld og Jensens Kurser, hvor han er underviser på en række InDesign kurser og Premiere Pro kurser.