Photoshop udvidet – Aarhus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8230 Åbyhøj
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 82 evalueringer)
Efterår 2019

Jensens Kurser fejrer 30 års jubilæum ved at give dig jubilæumsrabat på 30%*

Max. 4-6 deltagere

Photoshop.Vil du lære at lave gode retoucheringer og fritlægninger?

Indhold: På dette kursus lærer du Photoshop på et udvidet niveau. Målet er at du efter kurset effektivt kan lave større retouch-opgaver og fritlægninger af objekter til packshots af produkter, portrætter eller områder af et billede.

Lær teknikkerne i praksis og brug din energi på det sjove. Du er velkommen til at medbringe dine egne billeder, som vi kan tage udgangspunkt i.

På kurset beskæftiger vi os med følgende emner:

  • RAW konverteren – lær din bedste ven bedre at kende og brug den til at redde over- og underbelyste billeder. Fjern farvestik fra miksede lyskilder og meget mere
  • de grundlæggende klassiske markerings- og retoucheringsværktøjer
  • retouchere skønhedsfejl med Spot Healing Brush Tool og Red Eye Tool
  • intelligente funktioner med Content Aware-Fill, Content Aware-Move, Content Aware-Crop Tool
  • fritlægnings-værktøjer og funktioner i Photoshop. Test på forskellige billeder
  • Select subject – fritlægning med et enkelt klik

På kurset diskuterer vi, hvad der er tilladt i et journalistisk redaktionelt produkt og om de lovløse tilstande i reklame- og magasinfotografi.

Du kan arbejde med dine egne billeder eller med et udvalg af underviserens.

 

*Du kan få 30% i rabat på vores kurser i hele september og oktober. Tilmeldingen skal ske senest den 31. oktober 2019 for at opnå rabatten, men kurset kan afholdes indtil den 30. juni 2020 (rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter). Rabatten fratrækkes prisen.

 

Undervisere

Birgitta Kaas

Birgitta er uddannet multimedie grafiker og har været i faget siden 1998. Hun har beskæftiget sig med alt lige fra CD-rom produktioner til bl.a. TV2 og DR1 over tryk/print, webløsninger samt online grafik og online marketing.

Hun er lidt af en blæksprutte i den digitale verden og fungerer i dag som grafiker, salg,- og marketingkoordinator. Hun har opbygget en bred vifte af viden, spændende fif og en skøn værktøjskasse indenfor sit felt.

Birgitta har været selvstændig i mange år, hvor hun har fungeret som freelancer på reklamebureauer og i eget webbureau. Her har hun hjulpet en masse firmaer og kursister hos Jensens med grafik, layout, webløsninger og set-ups til sociale medier.