Photoshop starter – online undervisning

Startdato:
Udbyder:
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
3.000 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 9 evalueringer)
Efterår 2018

Bliv undervist online i Photohop – let og effektivt. Ingen transport. En traditionel kursusdag bliver konverteret til 2 halve dage. Så er der tid til at træne og fordøje.

Photoshop er de flestes foretrukne billedbehandlingsværktøj, og anvendes af mange faggrupper.

Photoshop kurset ser sådan ud:

Formiddag – 12. september

Photoshop som billedredigeringsprogram, pixel lag

Pensler, blendingmodes

Skalering flytning mm

Udvælgelsesværktøjer og masker

Formiddag – 13. september

Retouch værktøjer

Justeringslag

Formater og størrelser

Form

Undervisningen er online. Du sidder derhjemme og kan se min skærm.  Og vi veksler mellem et kigge og arbejde selv. Jeg kan også se din skærm, når du arbejder, og vi er hele tiden i dialog.

 

 

Undervisere

Bo Sørensen

Bo Sørensen er en garvet underviser og en garvet grafisk designer. Han driver firmaet Pixel og Papir, der forener digital og analog kommunikation. Så kærligheden er der både til papiret og til skærmen.

Foruden at lave effektiv kommunikation til både papir og skærm underviser Bo Sørensen. Det er en så vigtig del af en kommunikation – at kunne formidle viden.

Bo Sørensen underviser mange forskellige steder: Grafikere på DMJX, kommunikationsfolk på længere kurser hos IT-Kompetence, mediegrafikere elever på Next.

Den grafiske virksomhed er ligeså omfattende: Bryggeriforeningen, Dansk Golf Union, Erhvervsstyrelsen, Danske Lægestuderendes Forlag, som får alt fra tryksager, webløsninger, apps og ebøger.

Virksomheden bliver drevet af nysgerrighed for alt det nye, men også en kærlighed til papiret som stadig kan forføre en – både med duft af trykfarve og en følelsen af et fysisk produkt som skærmen ikke helt kan erstatte.

I dag flyver Bo Sørensen desuden drone og arbejder med at automatisere flyvninger.