Photoshop kursus – København

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1300 København K
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 77 evalueringer)
Efterår 2022

Kom godt fra start med billedbehandling og grafik i Photoshop

På dette Photoshop kursus lærer du at producere professionel grafik og billedmateriale, som kan supplere det skrevne indhold på både online og trykte medier.

Photoshop kurset er til dig, der er ny i Photoshop. Formålet med grundkurset er, at du får praktisk kendskab til brugerfladen og alle de basale værktøjer i Photoshop – det mest brugte billedbehandlingsprogram på markedet.

På bare 2 dage lærer du, hvordan du optimerer billeder til både print og online medier igennem farvejustering, beskæring samt retouchering.

Med færdigheder i Photoshop kan du designe grafik til sociale og digitale medier samt grafik, der understøtter dit skrevne indhold. Photoshop benyttes også til at skabe animerede bannere, som du kan eksportere i GIF-format og bruge i f.eks. nyhedsbreve og blogs. Du bliver også i stand til at fjerne uønskede elementer i f.eks. et billede, ændre baggrunden på et motiv samt rette perspektiver og udføre generel optimering af fotos og grafik.

Din underviser på kurset er Adobe Certificeret ekspert og har mange års praktisk brancheerfaring fra store mediehuse i Danmark. Udover at blive helt komfortabel med brugerfladen og de vigtigste værktøjer, får du instruktørens bedste tips til at arbejde effektivt og spare tid i programmet.

Dit udbytte af kurset:

  • Du får et overblik over brugerfladen og de vigtigste værktøjer og funktioner i Photoshop
  • Du lærer om beskæring, skallering, rotation og spejlvending af billeder
  • Du får en gennemgang af, hvilke muligheder du har for farvevalg
  • Du lærer at justere lysstyrke, kontraster og skarphed
  • Du lærer at arbejde med markering af særlige områder i billedet, som skal redigeres
  • Du kan udføre mere avanceret billedredigering og retouchering med smarte værktøjer