Photoshop Boost | Enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100, København Østerbro
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.990 kr. + moms | PU-støtte: 1.950 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 21 evalueringer)
Forår 2021

Bemærk, at du er eneste deltager på dette kursus. Det betyder, at indholdet kan tilpasses dit behov på den helt rigtige måde.

Ved booking ringer jeg til dig. Så aftaler vi indhold og kursusdag. 

OBS: Dato er vejledende. Vi aftaler når du booker, så det passer med din kalender.

Dette kursus er perfekt til den selvlærde, der vil ordentligt videre uden at kurset er spækket med emner du allerede kan. Vi bruger sammen tiden på at få dig i den rigtige retning med de rigtige teknikker der kan hjælpe dig med at komme hurtigere i mål. Kurset er et enekursus så det bliver tilpasset dit behov og ønsker.

Vi tager en snak på telefon, så finder jeg ud af hvor du er og hvor du vil hen. Derefter laver jeg en perfekt kursusdag til dig med tilpasset indhold.

Vi spilder ikke tid på noget du kan. Vi bruger tiden på at gøre dig bedre, hurtigere og smartere i Photoshop. Eller mere kreativ så du kan skabe billedillustrationer!

Inspiration til Photoshop Kursus:

Kursus med retouch som fokus?

Du lærer at sætte lækre hudtoner som du vil have det. Du får værktøjer til at fjerne uønskede elementer som dug for solen. Du lærer at drosle non-destruktivt ned for rynker så reduktionen er naturlig fremfor barbiedukke look. Du lærer også at redigere på objektets former – øge eller mindske kropsdele. Dit workflow kommer op i gear så alt hvad du retoucherer, kan redigeres uendeligt.

Er du Fotograf er det Photoshop Lightroom der skal bruges

Kend dit software ligesom du kender dit kamera. Få 100% udbytte af Camera RAW formatet. Lær hvordan du fremkalder logisk og nemt både få og mange billeder på én gang. Med RAW får du meget bedre billeder med overlegen detaljerigdom og bedre kontrast. På kurset arbejder vi med billeder af arkitektur, portrætter og landskabsbilleder. Vi bruger Photoshop Lightroom Classic.
Målrettet fotografer og fotoentusiaster. Eller du er blevet udnævnt som dit firmas fotograf og har brug for at komme rigtigt i gang med RAW.

Fritlægningsekspert i Photoshop, spar turen og tiden til asien.

Isolér og fritlæg de objekter der passer dig. Men gør det på den nemmeste og mest præcise måde. Du efterlader ikke pixelsnot i dine fritlægninger efter dette Photoshop kursus.

Billedvignetter til SoMe?

Byg grafiske elementer og billedmosaikker op sammen med budskaber i flere serier i samme fil. Nem korrektur og unikt overblik til kampagner.

Undervisere

Benny Thaibert

Designer – Fotograf – Adobe Nørd
Jeg er ekspert, fordi jeg ikke spreder mig over vildt mange discipliner. Derfor ved jeg utroligt meget om netop Photoshop, InDesign og Illustrator, som jeg underviser i. Og derfor er der noget både for begyndere og de gode professionelle.

Jeg skaber masser af tips op min blog og laver også særdeles populære videoer med tips samt seminarer.
Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor, Adobe Experience Expert.

Mere om dette kursus