Photoshop Boost | Enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100
Dage:
1 dage
Pris:
4.950 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 17 evalueringer)
Efterår 2019

Du aftaler selv datoerne for dette to-dages 1-1-kursus, som er tilrettelagt efter dine behov og din indlæringsfart.

OBS! December er fuldt booket men der er masser af muligheder i januar 2019. 

Dette kursus er perfekt til den selvlærde, der vil ordentligt videre, uden at kurset er spækket med emner du allerede kan. Vi bruger sammen tiden på at få dig i den rigtige retning med de rigtige teknikker, der kan hjælpe dig med at komme hurtigere i mål. Kurset er et enekursus, så det bliver tilpasset dit behov og ønsker, og du aftaler selv datoen.

Vi tager en snak på telefon, så finder jeg ud af, hvor du er, og hvor du vil hen. Derefter laver jeg en perfekt kursusdag til dig med tilpasset indhold. Og er din ønskeliste lang, kan vi udvide til 2 dage.

Vi spilder ikke tid på noget, du kan. Vi bruger tiden på at gøre dig bedre, hurtigere og smartere i Photoshop. Til f.eks smarte nemme fritlægninger eller hurtig retouch der ikke involverer flere timers nørkling. Eller mere kreativ så du kan skabe billedillustrationer!

Inspiration til Photoshop Kursus:

Kursus med retouch som fokus?

Vil du gerne lave flot tekstureret hud med gode farvetoner?

Lær de kompromisløse teknikker som de professionelle bruger. Du lærer at sætte lækre hudtoner som du vil have det. Du får værktøjer til at fjerne uønskede elementer som dug for solen. Du lærer at drosle non-destruktivt ned for rynker så reduktionen er naturlig fremfor barbiedukke look. Du lærer også at redigere på objektets former – øge eller mindske kropsdele. Dit workflow kommer op i gear så alt hvad du retoucherer, kan redigeres uendeligt.

Er du Fotograf er det Photoshop Lightroom der skal bruges

Kend dit software ligesom du kender dit kamera. Få 100% udbytte af Camera RAW formatet. Lær hvordan du fremkalder logisk og nemt både få og mange billeder på én gang. Med RAW får du meget bedre billeder med overlegen detaljerigdom og bedre kontrast. På kurset arbejder vi med billeder af arkitektur, portrætter og landskabsbilleder. Vi bruger Photoshop Lightroom Classic.
Målrettet fotografer og fotoentusiaster. Eller du er blevet udnævnt som dit firmas fotograf og har brug for at komme rigtigt i gang med RAW.

Photoshop SoMe – grafik og billeder til de sociale medier og websteder

Sociale medier er i mange tilfælde mere væsentlige end et firmas websted. På de Sociale Medier er det nemmere at finde interessenter fordi de netop hænger ud her. Men tekst alene har slet ikke samme gennemslagskraft som billeder. Forskere har opdaget at visuelle opslag øger læsevilligheden med hele 80%.
Billeder og grafik er ret væsentligt, når du skal have et budskab ud i dit netværk. Koncentrationsevnen for det online menneske er 7 sekunder. Det er dit magiske tidrum hvor du skal fange modtageren med et budskab, der er klart, enkelt og engagerende.

Mobile platforme er særdeles vigtige at kunne mestre, idet sociale medier faktisk besøges overvældende meget via mobile platforme. I England ved man at brugere surfer via smartphone 66 timer om måneden. Derfor skal dit materiale selvfølgelig også stå stærkt på netop de mobile platforme.

Derudover lærer du om de mange forskellige visningsformater. Problemet idag er at du kun kan annoncere 1 billeder der vises i flere forskellige formater. Så hvis du ikke passer på kan du meget nemt risikere at dit budskab forsvinder, når dit billedbudskab rammer de mobile platforme.

Fritlægningsekspert i Photoshop, spar turen og tiden til asien.

Isolér og fritlæg de objekter der passer dig. Men gør det på den nemmeste og mest præcise måde. Der er mange metoder – dette kursus giver dig de grundige teknikker til de ondeste fritlægninger med de grummeste omgivelser. Men ikke nok med det, du får også alle kendte cowboytricks så du kan fritte billeder hurtigere end du kan nå at klikke. Og det stopper ikke her – for kantkvaliteten skal kunne konkurrere med det bedste, så du får alle metoderne de professionelle bruger for at lave de gode – de onde – og de grusomme fritlægninger. Du efterlader ikke pixelsnot i dine fritlægninger efter dette Photoshop kursus.