Online-video: Få succes med YouTube

Startdato:
Udbyder:
Sted:
4000 Roskilde
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.000 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 76 evalueringer)
Forår 2020

YouTube er verdens næststørste søgemaskine og har mere end 1 milliard unikke besøgende hver måned.

Antallet af brugere, der abonnerer på YouTube er firedoblet indenfor det sidste år, og netop denne udvikling er interessant for virksomheder, mediehuse og selvstændige, der ønsker at publicere video til specifikke målgrupper.

Alligevel omtales YouTube ofte som den mest oversete markedsføringskanal, hvilket bekræftes ved besøg på langt de fleste større virksomheder og mediehuses YouTube-kanaler: Indholdet er ofte ikke produceret med udgangspunkt i de genrer, vi véd, virker på YouTube. Kanalerne er ikke professionelt sat op med virksomhedernes grafiske identitet, der bliver ikke gjort brug funktioner til at organisere videoerne, og videoernes overskrifter og metadata fremstår oftest tilfældige og uigennemtænkte. Endelig udnytter virksomheder og mediehusene ikke de gode og forholdsvis billige muligheder i YouTube for at reklamere og lave kampagner og dermed trække brugerne til deres websites.

Kurset er tilrettelagt så deltagerne når hele vejen rundt om YouTube – både historisk, analytisk, teknisk og praktisk!

På første halvdel af kurset ser vi på YouTube som VideoPlatform, E-læringsplatform, Videns- og underholdningsplatform og ikke mindst som socialt medie. Vi ser og analyserer nogle af de virksomheder, mediehuse, brandchanel og youtubere, der i dag har størst succes med at bruge YouTube og kigger på, hvilke genrer, der hitter.
Anden halvdel af kurset er praktisk orienteret, hvor alle deltager lærer at oprette en YouTube kanal, organisere videoer i playlister, bruge YouTubes redigeringsværktøjer, lave gode overskrifter, beskrivelser og tags og metadata.

Alt dette går vi i dybden med på denne intense dag i YouTubes tegn!

NB! Det er vigtigt, at deltagerne medbringer egen bærbar computer på kursusdagen.

Kursusdagen afvikles i WeLoveVideos hyggelige lokaler i hjertet af Roskilde, hvor der er nem adgang med både tog og bil. Dato: 25.3.

 

 

NB! Melder du afbud til et kursus, gælder følgende regler:

Bindende tilmelding ved optagelse
Din tilmelding er bindende, når du har modtaget besked om, at du er optaget på det kursus, du har tilmeldt dig. Du modtager mail herom senest 48 timer efter tilmelding.

Melder du afbud mere end 4 uger før kursusstart, opkræver vi en administrationsafgift på kr. 1000. Ved afbud senere end 4 uger før start, opkræver vi – uanset grunden – den fulde pris, dog kun kr. 1000, hvis det lykkes at finde en anden deltager, der kan overtage din plads.

14 dages fortrydelsesret for private forbrugere
Private forbrugere – dvs. at du selv og ikke din arbejdsplads skal betale – har 14 dages fortrydelsesret jfr. Forbrugeraftaleloven – regnet fra den dag, du modtager mail om, at du er optaget.Herefter er din tilmelding bindende.

Framelding midt i et undervisningsforløb
Hvis du springer fra et påbegyndt undervisningsforløb, refunderes deltagergebyret ikke.

 

Undervisere

Maria Gottlieb

Maria_Foto
Partner i WeLoveVideo, Cand. IT, Design, Kommunikation & Medier.
Har udviklet onlinevideo-strategier for en lang række virksomheder, regioner og kommuner. Har afholdt workshops og kurser inden for video, sociale medier og optimering af brugen af video. Har årligt produceret mere end 100 videoproduktioner gennem de sidste 10 år…. Tidligere: Web-tv tilrettelægger og live-tv producer på Arkena. Projektchef, Digital Rådgiver og Country Manager på Qbrick.

Rune Michelsen

RM_foto
Journalist, Partner i WeLoveVideo, der siden 2000 har beskæftiget sig med online-video og web-tv. Har produceret mere end 500 web-tv-produktioner for medier, virksomheder og organisationer.
Rune Michelsen er erfaren kursusleder og har gennem 15 år har holdt talrige oplæg, kurser og strategi-dage for adskillige danske mediehuse, virksomheder og organisationer. Har som journalistisk lektor på Syddansk Universitet fulgt udviklingen indenfor online-video og mobilvideo tæt og blandt andet udgivet rapporter om online-video og de danske nyhedsmediers brug af web-tv.